Νέα

Το Μουστάκειο έχει δώρα για τους μαθητές και το δάσκαλο του δημοτικού σχολείου της Πίσω Μεριάς

 

Το Κληροδότημα Πέτρου Λ. Μουστάκα στο πλαίσιο υποστήριξης του Δημοτικού Σχολείου Πίσω Μεριάς πρόσφερε ηλεκτρονικό εξοπλισμό στους μαθητές, τον δάσκαλο και το σχολείο με απώτερο στόχο να εξοπλίσει τα παιδιά με τις απαραίτητα εργαλεία που μόνο η ψηφιακή παιδεία, που αποκτά ολοένα και μεγαλύτερη σημασία για τις σπουδές, δύναται να παρέχει.

Η δωρεά του Κληροδοτήματος Πέτρου Λ. Μουστάκα αφορά στην προμήθεια τεχνολογικού εξοπλισμού για τις ανάγκες του σχολείου και συγκεκριμένα (11) έντεκα tablet ένα για κάθε μαθητή, (1) ένα Laptop για τον δάσκαλο και (1) ένα πολυμηχάνημα εκτυπωτής, fax, scanner.

Παρόντες στην εκδήλωση από την Διαχειριστική Επιτροπή του Μουστακείου Κληροδοτήματος ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Πίσω Μεριάς Κορθίου κ. Γεώργιος Τρανάκος, ο Έπαρχος Άνδρου, κ. Δημήτρης Λοτσάρης καθώς και η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων κ. Ειρήνη Κοντού.

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio