Νέα

Ο Δημήτρης Γιαννίσης προσκαλεί τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων για συμμετοχή σε ανοικτή συζήτηση στο Δημοτικό Θέατρο.

Αγαπητοί κύριοι
με αίσθημα ευθύνης για τον τόπο,
σας απευθύνω έκκληση να παρευρεθείτε έγκαιρα σ’ έναν γόνιμο και ουσιαστικό διάλογο για να διατυπώσουμε όλοι ελεύθερα τις απόψεις μας για τα προβλήματα, να καταθέσουμε προτάσεις και να συνδιαμορφώσουμε στα σημεία που συγκλίνουμε την επόμενη μέρα της Άνδρου!
Με αφορμή λοιπόν το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας  ( 09 – 11/ 3/2019 )
προτείνω τη διεξαγωγή συζήτησης στο δημοτικό θέατρο με εγγυητή το νυν Δήμαρχο Άνδρου κύριο Θεοδόση Σουσούδη και συντονιστές, τη δημοσιογράφο κυρία Μαριάννα Φωτοπούλου απ’ την εφημερίδα ΑΝΔΡΙΑΚΗ και το δημοσιογράφο κύριο Διαμαντή Μπασαντή απ’ το ενημερωτικό site ΕΝ ΑΝΔΡΩ.
Για την πληρέστερη ενημέρωση των ετεροδημοτών του νησιού μας, προτείνω να πραγματοποιηθεί βιντεοσκόπηση απ’ τον διαχειριστή της ιστοσελίδας ANDROSFILM κύριο Βαγγέλη Λουκίσσα.
Οι λεπτομέρειες του DEBATE, η ενδεχόμενη παρουσία ενεργού κοινού, οι τοποθετήσεις, οι χρόνοι των απαντήσεων, καθώς και η θεματολογία των ερωτήσεων, θα μας γίνουν γνωστές ύστερα από τη συνάντηση των δύο εκπροσώπων του τύπου, που προτείνω για συντονιστές.
Αγαπητοί συνυποψήφιοι
θα είναι η πρώτη φορά στην πολιτική ζωή του τόπου μας που θα έχουμε την τιμή να συμμετέχουμε σ’ ένα τόσο μεγάλο γεγονός!
Είμαι σίγουρος πως θ’ ανταποκριθείτε όλοι στο κάλεσμά μου!
Μια καινούρια, ιστορική μέρα, ανοίγεται μπροστά μας, που θ’ αποτελέσει φάρο ελπίδας και παρακαταθήκη για τους επόμενους που θα μας διαδεχθούν!
Με τιμή
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΑΝΝΙΣΗΣ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΝΔΡΟΥ

4 Σχόλια

  • ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ. ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΕΙΤΑΙ. ΓΙΑΤΙ ΈΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΜΟΝΟΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ. ΠΟΛΥ ΘΑ ΤΟ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΒΛΕΠΑΜΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΝΕ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΕ ΚΟΙΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΣΜΕΥΟΝΤΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ Κ. ΓΙΑΝΝΙΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ. ΔΕΙΧΝΕΙ ΌΤΙ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΟΝ ΔΙΑΛΟΓΟ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΕΊ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ. ΘΑ ΑΝΕΒΕΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΨΗΛΑ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΜΑΣ.

  • Αν φωνάξετε τον Μπασαντή παιδιά, δεν θα μιλάτε εσείς. Αυτός θα μιλάει! Σοβαρά τώρα, χρειάζονται αμερόληπτοι άνθρωποι. Αυτός πρόσκειται ανοιχτά στον Λοτσάρη. Πόσο δίκαιος συντονιστής θα είναι;

  • Ασφαλώς ανοικτές συζητήσεις για όλα τα ζητήματα και τα προβλήματα του νησιού είναι πολύ προοδευτικό Και Παίρνεις καλές ιδέες μην ξεχνάτε Τα παλιά χρόνια είχαμε τρεις δήμους τώρα έχουμε ένα Το νησί μας είναι μεγάλο και οι κάτοικοι απαιτητική γενικώς σε όλα
    Ας πάρουμε υπόψη μας Τέσσερα χρόνια τώρα έχουν γίνει πολλά έργα στο νησί μας Με λιγοστά χρήματα
    Και να πάρουμε υπόψη μας όλοι υπόσχονται πολλά μέχρι να πάρουν την καρέκλα τα λόγια είναι εύκολα τα Έργα Να γίνουν δύσκολα
    Και αν περιμένετε από το Εν Ανδρω Να πείτε σωστά νέα περιμένετε

Αφήστε ένα σχόλιο