Νέα

Συνδυασμός ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΔΡΟ: “Η Αυτοδιοίκηση είναι μεράκι δεν είναι επιχείρηση. Δεν είμαστε όλοι ίδιοι”

 

Στις 07/02 ο υποψήφιος Δήμαρχος κος Δ. Γιαννίσης, ζήτησε μέσω FB να γίνει ντιμπέιτ μεταξύ όλων των υποψηφίων. Αυτό προκάλεσε μία οργισμένη απάντηση από τον υποψήφιο Δήμαρχο κ. Λ. Μπάλλα. Ακολούθησε μια ανοιχτή επιστολή από τον υποψήφιο Δήμαρχο κ. Δημήτρη Λοτσάρη με την οποία τοποθετήθηκε επί του θέματος του ντιμπέιτ. Και τα δύο κείμενα δημοσιεύτηκαν από διάφορα site, ομάδες και μεμονωμένα προφίλ στο FB.
Η κα Αντριάνα Μπόθου που έχει το ΄΄andros portal΄΄, μετά την παραλαβή της ΄΄ανοιχτής επιστολής΄΄ του Δημήτρη Λοτσάρη, του έστειλε μήνυμα στο οποίο παραπονιέται γιατί έλαβε την ανοιχτή επιστολή μία ώρα μετά από το ΄΄εν Άνδρω΄΄ και του δηλώνει ότι θα το αναρτήσει μεν, αλλά στο μέλλον δεν θα ανεβάζει κανένα προεκλογικού περιεχομένου κείμενο που αφορά κάποιο συνδυασμό, αν ο συνδυασμός αυτός δεν της έχει κλείσει και προεκλογική διαφήμιση.
Ο κ. Δ. Λοτσάρης της απαντά επίσης με μήνυμα γράφοντάς της μεταξύ άλλων, ότι επειδή τα οικονομικά του συνδυασμού είναι περιορισμένα δεν δίνει λεφτά ούτε στο ΄΄εν Άνδρω΄΄ ούτε σε κανένα άλλο μέσο. Της επισημαίνει ότι η ευκολία να δίνεις συνδέεται με την προσμονή να πάρεις όταν είσαι υποψήφιος και ότι αυτός εγκαταταλείπει το Μουστάκειο ίδρυμα με τα 700.000 ευρώ προυπολογισμό (το οποίο άλλοι γλυκοκυτάζουν) για να πάει να ασχοληθεί με τον Δήμο με τα χίλια προβλήματα. Η Άνδρος για αυτόν είναι πάνω από όλα και όλους και ότι η αυτοδιοίκηση είναι μεράκι και όχι επιχείρηση. Τέλος την παρακαλεί μέχρι τις εκλογές να μην ανεβάσει τίποτε σχετικό με την παράταξη ΄΄ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΔΡΟ΄΄ για να μην διαταραχτούν οι σχέσεις της με τους πελάτες της, γιατί δεν μπορεί με τα οικονομικά που διαθέτει να ακολουθήσει και γιατί είναι διαφορετικός από τους άλλους. Κλείνει δε ευχόμενος καλή δύναμη στην Άνδρο μας.
Πρέπει εδώ να επισημάνουμε ότι στα πρώτα σχόλια κάτω από την ανάρτηση του κ. Δ. Γιαννίση στις 07/02 περί ντιμπέιτ υπάρχει το ακόλουθο του κ. Βουραζέρη.

Χρήστος Βουραζέρης Καλή η πρόταση Δημήτρη και σίγουρα θα έχει θετικό αποτέλεσμα για το Νησί μας….
Σωστό και δίκαιο όμως θα ήταν, στους συντονιστές της συζήτησης να συμπεριλαμβάνεται και το άλλο ενημερωτικό site του Νησιού μας το andros portal εκπροσοπούμενο από την δημοσιογράφο κ. Αντριάνα Μπόθου.
Είμαι σίγουρος ότι εκ παραδρομής δεν συμπεριλήφθηκε στην πρόταση σου…

Μπορεί ο κάθε αναγνώστης να βγάλει τα συμπεράσματα του από όλα αυτά, εμείς όμως κάναμε τις δικές μας σκέψεις και σας τις καταθέτουμε.

1. Ο κ. Γιαννίσης κάνει μια προσπάθεια για να κουνήσει τα λιμνάζοντα νερά γύρω από την υποψηφιότητα του και να γνωστοποιήσει την παρουσία του ξανά στο νησί, μήπως και φανεί στα μάτια των Ανδριωτών σαν παράγοντας.
2. Το άμεσο ενδιαφέρον του κ. Βουραζέρη να στηρίξει και να δώσει ρόλο στην κα Μπόθου, χειραγωγώντας ουσιαστικά τον κ. Γιαννίση, προκαλεί απορία ειδικά αν συνδυαστεί με την επαναδραστηριοποίηση του ΄΄andros portal΄΄ της κ. Μπόθου ενόψει των εκλογών.
3. Δεν πληρώνονται όλα τα site που ενημερώνουν τους Ανδριώτες. Ποτέ δεν πληρώθηκε από τον Δ. Λοτσάρη το ΄΄εν Άνδρω΄΄ ούτε το ΄΄Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης Άνδρου΄΄ αλλά και κανένα άλλο ιντερνετικό μέσο που έβαλε ανακοίνωση ή πρόβαλε εκδήλωση του συνδυασμού.
4. Φυσικό είναι βέβαια κάποια ενημερωτικά site να πληρώνονται για να συντηρούνται βάζοντας διαφημίσεις, αλλά η πληρωμένη διαφήμιση να είναι προϋπόθεση για να βάζουν ανακοινώσεις των υποψηφίων, μας ακούγεται απαράδεκτο.
5. Είναι ίσως λογικό κάποια ΜΜΕ να στηρίζουν λίγο περισσότερο κάποιους υποψηφίους επειδή εισπράττουν χρήματα από αυτούς, αλλά να θάβουν και να καταδικάζουν στην αφάνεια τους υπόλοιπους αγνοώντας τους τελείως, δεν είναι μέσα στην δεοντολογία που θα πρέπει να διέπει την σωστή χρήση της όποιας δύναμης τους και σε καμία περίπτωση δεν θεωρείται αυτό ενημέρωση. Μάλλον σε χειραγώγηση παραπέμπει.
6. Μετά από αυτές τις δηλώσεις (για να μην πούμε αυτόν τον εκβιασμό), ότι βλέπουμε στο συγκεκριμένο site θα πρέπει να σκεφτόμαστε ότι είναι λόγω πληρωμένης διαφήμισης, άρα εκεί θα εμφανίζονται μόνο όσοι έχουν χρήματα για διαφήμιση. Έτσι όμως δεν θα είναι ενημερωτικό αλλά διαφημιστικό site. Προτείνουμε στην κ. Μπόθου να αναθεωρήσει δημόσια την θέση της και να δηλώσει ότι θα δημοσιεύει ότι αφορά τα πολιτικά δρώμενα του νησιού, άσχετα με το αν διαφημίζεται ο πολιτικός ή ο συνδυασμός στο site της.
Όσο για την γενικότερη διαπλοκή που προκύπτει από όλα αυτά σχηματίστε την δική σας γνώμη.

Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ  “ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΔΡΟ”

1 Comment

  • Εγώ έχω μια ιδέα Δημήτρη να παντρευτείτε με τα Θεοδόση έτσι θα κάνετε πολύ καλή δουλειά για το νησί μας και οι δυο μαζί Έχετε καλές ιδέες και οι δύο για σκέψου το και για τα Παράσημα βλέπουμε Το νησί είναι μεγάλο για τους δυο σας
    Πέντε χρόνια τώρα Τα πήγατε πολύ καλά άστα πούμε Δε νομίζεις πως έχω δίκιο .?? ΘζNy

Αφήστε ένα σχόλιο