Νέα

Χρήστος Βουραζέρης: ‘’ Το Επαρχείο της Άνδρου πρέπει να ανοιχτεί στην κοινωνία και να ανοίξει τις πόρτες του στους πολίτες. Αυτό είναι το δικό μου μήνυμα. ‘’

 

 

Στις εκλογές του Μαΐου θα είμαι υποψήφιος στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου με υποψήφιο Περιφερειάρχη το Μανώλη Γλυνό.
Τα δικά μου όπλα σε αυτή την προσπάθεια είναι οι ιδέες και οι προτάσεις μου για την Άνδρο, ο ενθουσιασμός και η θέληση αλλά και η αγάπη για το νησί μου και τους ανθρώπους του.
Δεν μοιράζω υποσχέσεις, ξέρω μόνο να δουλεύω, να αγωνίζομαι και να προσπαθώ.
Το πλοίο της Ανάπτυξης πρέπει να πιάσει στην Άνδρο και να βρει εδώ το λιμάνι του.
Η Άνδρος πρέπει να βελτιώσει τις υποδομές της, να μπει στο χάρτη των τουριστικών προορισμών με τη δική της ξεχωριστή ταυτότητα, να στηρίξει τους επαγγελματίες και επιχειρηματίες του νησιού, να δώσει ελπίδα στους νέους ανθρώπους.
Το Επαρχείο της Άνδρου ήρθε η ώρα να ανοιχτεί στην κοινωνία αλλά και να ανοίξει τις πόρτες του στους πολίτες.
Ο Μανώλης Γλυνός δεν θα είναι απλά ο επόμενος Περιφερειάρχης. Θα είναι ένας Καλός Περιφερειάρχης που θα νοιάζεται για την Άνδρο, θα ενώνει και δεν θα λειτουργεί με αποκλεισμούς.

Στην Άνδρο , πρέπει επιτέλους να έχουμε το δικό μας αναπτυξιακό σχέδιο και στο διάστημα που μένει μέχρι τις εκλογές, εγώ θα μιλήσω στους συμπατριώτες μου για αυτό το αναπτυξιακό σχέδιο.
Θα καταθέσω ιδέες και προτάσεις, θα ακούσω τους πολίτες της Άνδρου.
Το νησί μας έχει τις πιο μεγάλες δυνατότητες, αρκεί να στηρίξουμε ανθρώπους με προτάσεις και σχέδιο για την επόμενη μέρα.
Αυτή η επόμενη μέρα πρέπει να έχει περισσότερο φως, αισιοδοξία και ελπίδα για την Άνδρο. Αυτό είναι το δικό μου μήνυμα, μαζί με την ενότητα , τη συνεργασία και τη συνεννόηση.

Χρήστος Βουραζέρης
Υποψήφιος  Περιφερειακός Σύμβουλος Άνδρου
Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου
Περιφέρεια Τεσσάρων Εποχών

 

Αφήστε ένα σχόλιο