Νέα

Επιστολή υπεράσπισης του Χρήστου Βουραζέρη

Toν τελευταίο καιρό επιχειρείται συστηματικά η στοχοποίηση του υποψήφιου Επάρχου Χρήστου Βουραζέρη.

Τη στοχοποίηση έχει αναλάβει εργολαβικά συγκεκριμένη ιστοσελίδα. Δεν υπάρχει ανάρτηση με αναφορά στον κ. Βουραζέρη που να μη συνοδεύεται από το απαραίτητο δηλητήριο ενώ καίριες και ουσιαστικές παρεμβάσεις και προτάσεις του Χρήστου Βουραζέρη εξαφανίζονται από τη συγκεκριμένη ιστοσελίδα( όπως η πρόταση για την δημιουργία μικρής νοσοκομειακής μονάδας στην Άνδρο).

Φαίνεται όμως ότι η υποψηφιότητα του κ. Βουραζέρη έχει ανησυχήσει πολλούς, σε σημείο που να μην ξέρουν τι κάνουν.

Το “κερασάκι’’ ήταν η επιστολή Ενεργών Πολιτών της Άνδρου, που εμφανίζονται μόνο και μόνο για να επιτεθούν με ανοίκειους χαρακτηρισμούς στον κ. Βουραζέρη και απαξιώσουν και να μειώσουν την προσπάθεια του.

1ον) Σε όλους αυτούς που κουνάνε το δάχτυλο στον κ. Βουραζέρη υπάρχουν όχι μόνο ένας αλλά δύο που ελέγχονται από τη Δικαιοσύνη. Ο ένας για τα 100 φέρετρα στο Μάτι και ο άλλος έχει κληθεί να καταθέσει για άλλη υπόθεση.

2ον) Από τους Ενεργούς Πολίτες , που φέρονται ότι υπέγραψαν την αρχική δήλωση στήριξης του κ. Μανώλη Γλυνού για την Περιφέρεια και τώρα φέρονται να υπογράφουν τη δήλωση κατά του κ. Βουραζέρη, που ο ίδιος ο κ. Γλυνός επέλεξε ως υποψήφιο, υπάρχουν δύο τουλάχιστον άτομα που δηλώνουν ότι ούτε υπέγραψαν ούτε τους εκφράζει η δήλωση κατά του κ. Βουραζέρη.

Συμπέρασμα : Κάποιοι μπορεί να μην συμπαθούν για τους δικούς τους λόγους το Χρήστο Βουραζέρη, να τον θεωρούν εμπόδιο στα σχέδια τους, αλλά σε όλα υπάρχουν όρια.

Ο ίδιος ο κ. Βουραζέρης απάντησε ψύχραιμα απέναντι σε αυτό τον οχετό: είπε ‘’οι πολίτες είναι αυτοί που θα αποφασίσουν ποιος θα τους εκπροσωπήσει.’’.

Και αυτό ισχύει πραγματικά στο ακέραιο.

Στην Άνδρο ακόμα αποφασίζουν οι πολίτες της για το ποιος θα γίνει Έπαρχος ή Περιφερειάρχης ή Δήμαρχος και όχι οι άνθρωποι του παρασκηνίου.

Γ. Π.

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio