Νέα

Θεοδόσης Σουσούδης: Αρχές του Απρίλη, θα γίνει η παρουσίαση του συνδυασμού μας «ΑΝΔΡΟΣ ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ»

Παρουσίαση του Συνδυασμού και των Βασικών μας Αρχών.

Στις αρχές του Απρίλη, θα γίνει η παρουσίαση του συνδυασμού μας «ΑΝΔΡΟΣ ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ», σε τόπο και χρόνο, που θα γίνει γνωστό τις επόμενες μέρες.
Θα ανακοινωθούν οι 70 πρώτοι υποψήφιοι, οι οποίοι θα διεκδικήσουν με ήθος, συνέπεια και σοβαρότητα την εμπιστοσύνη σας, για να υπηρετήσουν το νησί μας με ένα κοινό πρόγραμμα, από τη μια άκρη του μέχρι την άλλη.

Ενισχύοντας τόσο το δημοτικό συμβούλιο, όσο και τα τοπικά, τα οποία θεωρούμε πολύ σημαντικά για την ισόρροπη ανάπτυξη του νησιού μας.

Η δημοτική μας αρχή, έχει πολλές ακόμη προκλήσεις να αντιμετωπίσει. Στη μάχη με το χρόνο και τις διαδικασίες που απαιτούνται προκειμένου να υλοποιηθεί ένα έργο η μάχη με το χρόνο είναι μεγάλη.

Πετύχαμε πολλά και μετρήσιμα. Έχουμε αρκετά ακόμα δρομολογημένα για να ολοκληρώσουμε. Έχουμε νέους στόχους που τους ξεκινάμε άμεσα στο επόμενο διάστημα.

Η εποχή μας βάλλεται από την οικονομική κρίση, αλλά κυρίως την κρίση αξιών με κορυφαία αξία την αλήθεια. Μια αλήθεια που οφείλουμε όλοι να υπηρετούμε και να τιμούμε, ανεξάρτητα αν αυτή μας εξυπηρετεί ή όχι. Έχουμε χρέος να υπηρετούμε την αλήθεια και την ειλικρίνεια. Την ειλικρίνεια των λόγων και των προθέσεων.

Προχωράμε μπροστά με ενότητα, συνεργασία και συνεννόηση για το νησί μας. Αυτά τα 4.5 χρόνια ήταν και για μας σημαντικά.
Με τη δύναμή σας διεκδικούμε τη συνέχιση των προσπαθειών για το καλό του τόπου μας. Αυτές οι προσπάθειες πρέπει να ολοκληρωθούν.

Η μέχρι σήμερα πορεία μας, παρά τις αντιξοότητες, παρά τον αήθη πόλεμο, παρά την κατασυκοφάντηση, απέδειξε ότι εμείς μπορούμε. Γιατί τα εμπόδια και οι δυσκολίες δεν μας κάμπτουν. Μας πεισμώνουν.

Προχωρούσαμε πάντα με διάλογο με την τοπική κοινωνία, μιλώντας την γλώσσα της αλήθειας, προσπαθώντας να δημιουργούμε συνεχώς σχέσεις συνεννόησης και συνεργασίας.

Εκπροσωπήσαμε και εκπροσωπούμε επάξια το αγαπημένο μας νησί, τόσο στο Πανελλήνιο, όσο και στο Διεθνή Χώρο.

Το δημιουργικό μας έργο, πρέπει να συνεχιστεί, να ολοκληρωθεί ώστε να φανούν τα αποτελέσματα της προσπάθειας και της δουλειάς μας.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ αντλώντας συμπεράσματα από τα θετικά στοιχεία του έργου μας και διδασκόμενοι από τις καθυστερήσεις, τα λάθη και τις ολιγωρίες μας. Άλλωστε, μόνο αυτοί που δεν εργάζονται, αυτοί που δεν προσπαθούν, αυτοί που περιορίζονται σε εύκολα λόγια και κριτικές, αυτοί μόνο δεν κάνουν λάθη, γιατί απλά δεν κάνουν τίποτα.

Θέλουμε να προχωρήσουμε μπροστά, ακόμα πιο αποτελεσματικά, πιο δυναμικά!
Σ΄ αυτήν την νέα προσπάθεια σας καλώ όλους να συμμετέχετε με τις ιδέες και τις προτάσεις σας, με την συμπαράταξη σας και την ενεργοποίησή σας.

Η παρούσα δημοτική αρχή με το ανανεωμένο επιτελείο της μπορεί μαζί με εσάς να πετύχει να διασφαλίσει μια πιο δυναμική και ακόμα πιο αναπτυξιακή πορεία για να πάμε την Άνδρο μας ακόμα πιο ψηλά.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ!
ΠΑΝΩ ΑΠ΄ΟΛΑ Η ΑΝΔΡΟΣ ΜΑΣ!!!

Αφήστε ένα σχόλιο