Νέα

Η Άνδρος παρούσα στα φετινά Tourism Awards 2019!

Οι καλές συνεργασίες…φέρνουν και «καλά» βραβεία! Το δίκτυο τουριστικής ανάπτυξης CTN ANDROS σε συνεργασία με το Δήμο Άνδρου και την ομάδα Greek Instagramers Events, αναδείχθηκαν εις διπλούν, στη διοργάνωση Tourism Awards 2019!

Η πρωτοβουλία της ομάδας Greek Instagramers Events project #My_Andros, σε συνεργασία με το δίκτυο CTN ANDROS και υπό την αιγίδα του Δήμου Άνδρου, αναδείχθηκε στην κατηγορία Content marketing strategy με Bronze βραβείο, καθώς με Bronze βραβείο διακρίθηκε και η στρατηγική συνεργασία του δικτύου CTN ANDROS με την εταιρία στρατηγικής επικοινωνίας W2STRATEGY στην κατηγορία Strategy & Innovation.

Η διπλή διάκριση στα φετινά βραβεία Tourism Awards, τα οποία εδώ και 5 χρόνια έχουν καθιερωθεί ως ένας από τους πλέον έγκριτους θεσμούς για την Ελληνική Τουριστική βιομηχανία, αποδεικνύει την αποτελεσματικότητα και την επιτυχία της προσπάθειας που έχει ξεκινήσει από το 2017 για την ανάδειξη και την προβολή της Άνδρου στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Το project #My_Andros, ‘έφερε’ και φιλοξένησε στην Άνδρο πάνω από 120 ερασιτέχνες και επαγγελματίες φωτογράφους για μια τριήμερη φωτογραφική εξόρμηση, τον Απρίλιο του 2018. Αποτέλεσμα της ενέργειας ήταν η προβολή του νησιού, και της χώρας, σε μεγάλου εύρους κοινό, μέσω των social media accounts CTN ANDROS αλλά και Greek Instagramers Events, καθώς και μέσω δημοσιογραφικής προβολής σε μέσα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Η δράση #My_Andros, ανέδειξε και συνεχίζει να αναδεικνύει το νησί με το καταπληκτικής ποιότητας υλικό που συλλέχθηκε, ταξιδεύοντας τον θεατή στα κοσμοπολίτικα κέντρα, τα σοκάκια, τα νερά, τα αξιοθέατα, τη φύση, τον πολιτισμό και ό,τι πιάνει το μάτι, δημιουργώντας μια ιστορία γύρω από την Άνδρο.

Η στρατηγική συνεργασία του δικτύου CTN ANDROS με την εταιρία στρατηγικής επικοινωνίας W2STRATEGY, η οποία αναδείχθηκε στην κατηγορία Strategy & Innovation αποτελούν μία ακόμα επιτυχία για την Άνδρο, με συνεχή ισχύ! Με ένα τριετές πλάνο ενεργειών το οποίο έχει ξεκινήσει από το 2017, προγραμματίζονται και πραγματοποιούνται δράσεις με στόχο την τουριστική προβολή και ανάδειξη της Άνδρου εντός και εκτός Ελλάδας. Αναγνωρίζοντας τις ανάγκες της εκάστοτε αγοράς και υλοποιώντας προσεκτικά σχεδιασμένες ενέργεις, καταφέρνουμε να αυξάνουμε μέρα με τη μέρα την αναγνωρισιμότητα του τόπου και να βλέπουμε έμπρακτα τα αποτελέσματα αυτής της προσπάθειας.

Ο κος Χρήστος Μπαλόγιαννης, Πρόεδρος του δικτύου τουριστικής ανάπτυξης CTN ANDROS, δήλωσε σχετικά: «Η τιμή και η χαρά για τις δύο βραβεύσεις στα φετινά Tourism Awards είναι μεγάλη καθώς βλέπουμε τους στόχους μας να αποφέρουν καρπούς! Οι συνεργασίες με την ομάδα Greek Instagramers Events, το Δήμο Άνδρου αλλά και την εταιρία στρατηγικής επικοινωνίας W2STRATEGY, αποδίδουν έμπρακτα αποτελέσματα στο πλαίσιο της προσπάθειάς μας και την υλοποίηση των στόχων μας! Πιστεύουμε πολύ στο έργο που έχουμε ξεκινήσει εδώ και δύο χρόνια και είμαστε ευτυχείς που έχουμε την ευκαιρία να συνεργαζόμαστε με ομάδες ανθρώπων με τις οποίες μοιραζόμαστε το ίδιο όραμα, την όρεξη και την αγάπη για την Ελλάδα! Συνεχίζουμε και ελπίζουμε σε πολλές ακόμα τέτοιες χαρές.»

 

Σχετικά με το CYCLADIC TOURISM NETWORK OF ANDROS

Το CYCLADIC TOURISM NETWORK OF ANDROS αποτελεί ένα δίκτυο επιχειρήσεων, οι οποίες δραστηριοποιούνται στο νησί της Άνδρου, στους τομείς τις φιλοξενίας, της εστίασης και των δραστηριοτήτων. Ως βασικό στόχο έχει την ενίσχυση και προώθηση της κάθε επιχείρησης- μέλους ξεχωριστά και του νησιού ως κορυφαίο τουριστικό προορισμό, σε Ελλάδα και εξωτερικό. Το CTN ANDROS ιδρύθηκε το 2017 με τη συλλογική απόφαση των μέχρι και σήμερα 50 τουριστικών επιχειρήσεων, που λειτουργούν στο νησί της Άνδρου και ενώνουν τις δυνάμεις τους με κοινό όραμα την ενίσχυση και τη μέγιστη αξιοποίηση των παροχών της περιοχής αλλά και τη δημιουργία μιας βάσης για την καλύτερη εκμετάλλευση δυνητικών ευκαιριών.

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio