Νέα

Ο Σύλλογος Παροχής Φροντίδας και κατ’ Οίκον Νοσηλείας ευχαριστεί αυτούς που βοήθησαν στην αιμοδοσία του Απριλίου

 

Στις 10, 11 & 12 Απριλίου 2019, πραγματοποιήθηκε άλλη μία αιμοδοτική διαδικασία, στα ίδια περίπου επίπεδα με τις προηγούμενες, αποδίδοντας συνολικά 174 μονάδες αίματος, (95 στη Χώρα, 40 στο Κόρθι, και 39 στο Γαύριο), με παρουσία αρκετών νέων αιμοδοτών και την συντροφιά των λιλιπούτιων μαθητών του δημοτικού σχολείου Γαυρίου. Οι αιμοδότες του νησιού μας φαίνεται να ανταποκρίνονται σταθερά και τους οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ, όπως και στον κόσμο της Αμοργού που δώρισε το νέο αυτοκίνητο μεταφοράς της μονάδας.

 

Επίσης, ευχαριστούμε όλους όσοι για μία ακόμα φορά βοήθησαν στην πραγματοποίηση αυτής της αιμοδοσίας, και ιδιαίτερα:
Το Κέντρο Υγείας Άνδρου για την παραχώρηση των χώρων του στην μονάδα αιμοδοσίας και το δήμο Άνδρου για την παραχώρηση του νέου δημοτικού σχολείου Γαυρίου. Τον κ. Γιάννη Τηνιακό για την συνεργασία του και τη δωρεά σε αφίσες και πανό. Τον ραδιοφωνικό σταθμό Αστέρα και το androsfilm με το Βαγγέλη Λουκίσα για την επικοινωνιακή προώθηση.
Τους Τέλη Αστρά, VERDE, Σκαλάκια, Φουρναράκι για την προσφορά σε καφέδες, κεράσματα, φαγητό και τον κ. Καλογρίδη για τις ιδιαίτερες τιμές. Τους Γ. Μαγγανιώτη, Λ.Σταθάκη, Ε.Θεολόγου, Μ.Βενετίκη και την αντιδήμαρχο Γαυρίου Ν.Μαμάη για τα κεράσματα και την πληρωμή γευμάτων. Τέλος την ομάδα υποστήριξης αιμοδοσίας με τους Μαγγανιώτη Γιώργο, Άννα Μανέτα, Κώστα Καστραντά, Δημήτρη Μώρο, Γιαννούλη Μακρίνα.
Ευχόμαστε σε όλους Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα, με την ευχή να είμαστε όλοι καλά ώστε να αιμοδοτούμε και να υπάρχει όσο το δυνατό λιγότερη αναγκαιότητα ζήτησης.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΚΑΙ
ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ ΑΝΔΡΟΥ

 

 

Αφήστε ένα σχόλιο