Νέα

H παρουσία του Ανδριακού Ο.Φ. στο 1ο διασυλλογικό πρωτάθλημα της Ε.Α.Σ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων στο Δημοτικό Στάδιο της Άνδρου

Το 1ο διασυλλογικό πρωτάθλημα της Ε.Α.Σ ΣΕΓΑΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ για το 2019, ολοκληρώθηκε στο Δημοτικό Στάδιο της Άνδρου κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες και πολύ κρύο.
Οι συναθλητές μας από Πάρο,Νάξο, Μύκονο, Τήνο ταξίδεψαν και χωρίς ξεκούραση ήρθαν στο Στάδιο για να αγωνιστούν και τα κατάφεραν περίφημα.

Η ομάδα του Ανδριακού Ο.Φ. είχε εξαιρετική παρουσία.

Στον αγώνα των συνθέτων ΠΚΑ (80μ εμπόδια,μήκος,σφαίρα,ακόντιο,600μ) η Ευθαλία Παπαδοπούλου παρότι αγωνίστηκε για πρώτη φορά στα σύνθετα,κατέκτησε την 2η θέση με 3.002 βαθμούς, πιάνοντας το υψηλό όριο και το δικαίωμα να αγωνιστεί στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα τον Ιούλιο

Εντυπωσιακή ήταν και η Ηλιάνα Χώνα που βελτίωσε την επίδοσή της στο μήκος κατά 22εκ και με 4.88μ εξασφάλισε με το σπαθί της την συμμετοχή της και αυτή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.
Τις επόμενες 20 μέρες οι αθλήτριές  του Ανδριακού θα αγωνιστούν σε 2 διασυλλογικά πρωταθλήματα σε Μύκονο και Νάξο και υπάρχει ελπίδα τα όρια για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα να πιάσουν και η Κων/να, η Μαρία και η Ελένη.

Στον αγώνα ΠΠΒ-ΠΚΒ οι αθλήτριες  Τασούλα Ελένη και Λουκρέζη Αθηνά κατέλαβαν την 1η και 2η θέση αντίστοιχα, πετυχαίνοντας αξιόλογες επιδόσεις και ατομικά ρεκόρ και στα 4 αγωνίσματα που έλαβαν μέρος.
4η θέση και για την Δέσποινα Μπακάρα που έλαβε πρώτη φορά μέρος σε αγώνες.

Στον αντίστοιχο αγώνα των αγοριών ο Ραφαήλ Τσορτανίδης κατέλαβε την 2η θέση στα 4 αγωνίσματα και ο Μπενάς Θεόδωρος ήταν 2ος στο μπαλάκι.

Ο Ανδριακός  ευχαριστεί: 

 

την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και τον Έπαρχο κ. Λοτσάρη διότι για 2η συνεχόμενη χρονιά χρηματοδότησαν αυτόν τον αγώνα.

Τον Αντιδήμαρχο Άνδρου κ. Λάσκαρη Δημήτριο που επίσης για 2η χρονιά μερίμνησε ώστε οι αθλητές να μετακινηθούν προς και από το γήπεδο που αγωνίζονταν

και τέλος τις ναυτιλιακές εταιρείες Bluestar , Seajets , Fast Ferries και Golden Star Ferries οι οποίες χορήγησαν όλες τις ακτοπλοικές μεταφορές, στηρίζοντας έμπρακτα αυτό το πρωτάθλημα και περιορίζοντας σημαντικά τα έξοδα των Σωματείων.

καθώς  επίσης το ταξιδιωτικό γραφείο Ploes Travel που συνέβαλε σε όλα αυτά και τα διεκπεραίωσε.

 

Και τους εθέλοντές, το ΕΚΑΒ ΑΝΔΡΟΥ, τον Αντώνη,τον Σπύρο,τον Γιώργο,τον Ηλία,τον Κων/νο,την Βιβή και την Δέσποινα για την πολύτιμη βοήθειά τους.

Αφήστε ένα σχόλιο