Νέα

Λευτέρης Πολέμης δωρίζει έναν απινιδωτή στον Σύλλογο Γυναικών Κορθίου

Ο Σύλλογος Γυναικών Κορθίου ευχαριστεί τον Ελευθέριο Πολέμη για την δωρεά ενός απινιδωτή  στο σύλλογο, ο οποίος  έχει δείξει ιδιαίτερη ευαισθησία στον τομέα της πρόληψης, κάνοντας επαναλαμβανόμενα σεμινάρια πρώτων βοηθειών και ιδιαίτερα καρδιοπνευμονικής αναζωογόνησης (ΚΑΡΠΑ).

Ο απινιδωτης που είναι ιατρική συσκευή για την διακοπή της επικίνδυνης αρρυθμίας της καρδιάς, θα τοποθετηθεί σε κεντρικό σημείο στον Όρμο για κάθε περίπτωση ανάγκης που θα παρουσιαστεί στην ενότητα Κορθίου και είναι κλειστό το αγροτικό ιατρείο ή απουσιάζει ο αγροτικός γιατρός.

Ο σύλλογος ευχαριστεί ακόμα το ΕΚΑΒ  Άνδρου που πρόθυμα όλα αυτά τα χρόνια από την δημιουργία του συλλόγου ήταν κοντά του κάνοντας τα σεμινάρια και δίνοντας  πιστοποίηση σε 20 άτομα από το Κόρθι που τα παρακολούθησαν,  τον Αυγέρη Κώστα του ΕΚΑΒ Άνδρου που βοήθησε και αυτός στο να αποκτήσει το Κόρθι τον απινιδωτή

η πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Κορθίου, Βάσω Καραντζοπούλου με τον κ. Λ. Πολέμη

3 Σχόλια

  • Καλό αυτό και μπράβο στο κ Πολέμη ,όμως ποιος θα τον χειρίζεται;;δεν χρειάζεται γιατρός και μάλιστα καρδιολόγος;;;;

    • Ο απινιδωτης είναι ένα μηχάνημα που σου μιλάει και σε καθοδηγεί σε κάθε κίνηση. Επίσης τα είκοσι άτομα του κορθιου έχουν κάνει πρακτική και εχουν πιστοποιηθεί για αυτό.
      Σύντομα θα γίνουν ξανά σεμιναρια πάνω σε όλο αυτό. Αν εχω καταλαβει σωστα αρκεί η πιστοποίηση ,δεν είναι απαραίτητη η χρήση από ιατρό. Εξου και ο απινιδωτης σε κεντρικό σημείο ώστε να έχουμε πρόσβαση ,καθώς δεν έχουμε το δικαίωμα να χρησιμοποιησουμε του αγροτικου ιατρειού.

  • Πολλά συγχαρητήρια στον κύριο πόλεμη φιλανθρωπία του Είναι ορατή σε όλη την Άνδρο Η Αγία Ειρήνη Κι η Παναγία να του δίνει δύναμη και Χρόνια πολλά
    Ευχόμεθα Καλή ανάσταση και καλό Πάσχα Σε όλη την οικογένεια του και σε όλη την Άνδρο Θζ

Αφήστε ένα σχόλιο