Νέα

Ο ανεξάρτητος συνδυασμός “Λάμυρα – Νέα Εποχή” για την Κοινότητα Λαμύρων

Μία από τις αλλαγές που φέρνει   η νέα  νομοθεσία “Κλεισθένης” για την τοπική αυτοδιοίκηση είναι το ότι διαχωρίζεται πλέον η εκλογή του δημοτικού συμβουλίου από την εκλογή των τοπικών συμβουλίων. Σε άλλη κάλπη και με άλλο ψηφοδέλτιο θα ψηφίζει ο ψηφοφόρος για δήμαρχο και δημοτικούς συμβούλους και σε άλλη κάλπη και με ξεχωριστό ψηφοδέλτιο θα ψηφίζει για το τοπικό συμβούλιο της κοινότητάς του.

Έτσι την   Κυριακή 5 Μαΐου 2019,  στο Πρωτοδικείο Σύρου  μαζί με την  κατάθεση 5 υποψηφιοτήτων από συνδυασμούς για τον Δήμο Άνδρου, είχαμε και ανεξάρτητες κινήσεις πολιτών για τα τοπικά συμβούλια  κοινοτήτων και μεμονωμένους υποψήφιους στα συμβούλια τοπικών κοινοτήτων του νησιού.

Παρουσιάζουμε πρώτα τον ανεξάρτητο συνδυασμό “Λάμυρα – Νέα Εποχή”  του Τέλη Αστρά για την Κοινότητα Λαμύρων

“Με βαθύ αίσθημα ευθύνης και με γνώμονα το συμφέρον των χωριών μας, Λάμυρα, Στραπουριές , Υψηλού Μεσαθούρι, μετά την υπερδεκαετή ενασχόληση και προσφορά μου στα κοινά, αποφάσισα να θέσω υποψηφιότητα για την ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΛΑΜΥΡΩΝ με έναν ανεξάρτητο συνδυασμό. Δεν είμαστε επαγγελματίες πολιτικοί, αυτό που γνωρίζουμε καλά είναι να εργαζόμαστε για το κοινό όφελος των χωριών μας διεκδικώντας γι’αυτά, ότι δικαιούνται από τα ανταποδοτικά τέλη και τις κρατικές επιχορηγήσεις.
Το ψηφοδέλτιο μας αποτελείτε από τους

 Αστράς Αριστοτέλης 

 Κοντού Αικατερίνη συζ. Ελευθερίου Μπάλλα

 Μπληζιώτης Δημήτριος

Περτέσης Μιχαήλ

Σιγάλας Ευάγγελος

Φιλιππίδου Άννα”

Αφήστε ένα σχόλιο