Νέα

Φοιτητές του Τμήματος Γραφιστικής και Οπτικής επικοινωνίας του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής σχεδίασαν την αφίσα του 5ου Διεθνούς Φεστιβάλ Άνδρου 2019.

Ο κ. Παντελής Βούλγαρης, καλλιτεχνικός διευθυντής του Φεστιβάλ Άνδρου και η ΑΜΚΕ “Φίλοι Φεστιβάλ Άνδρου” ζήτησαν από τους φοιτητές του Τμήματος Γραφιστικής και Οπτικής επικοινωνίας του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής (ΠΑΔΑ) να σχεδιάσουν για την αφίσα του 5ου Διεθνούς Φεστιβάλ Άνδρου 2019.
Τριανταδύο σπουδαστές δούλεψαν δημιουργικά πάνω στην ιδέα. Η ομάδα του Φεστιβάλ Άνδρου ξεχώρισε πέντε προτάσεις και χθες Τρίτη 14/5 στο αμφιθέατρο Κ16 του ΠΑΔΑ έγιναν οι απονομές των βραβείων – επαίνων.


Η πρόταση της Μαριέτας Μπιτσακάκη συγκέντρωσε τις περισσότερες προτιμήσεις και μετά από την αναγκαία χρηστική προσαρμογή θα γίνει η αφίσα του 5ου Φεστιβάλ. Οι άλλες 4 προτάσεις θα αξιοποιηθούν σε διάφορες εφαρμογές. Οι αφίσες, εν καιρώ, θα αναρτηθούν στο site του Φεστιβάλ. http://www.festivalandros.gr/


Το Διεθνές Φεστιβάλ Άνδρου συγχαίρει και ευχαριστεί φοιτητές και καθηγητές για την θερμή ανταπόκριση, ευχαριστεί ιδιαίτερα για την ζεστή ατμόσφαιρα της χθεσινής εκδήλωσης.

Οι 5 προτάσεις που ξεχώρισαν:

01. Μπιτσακάκη Μαριέτα
02. Καζάκος Κωνσταντίνος

 

03. Μαναριώτης

 

04. Ηλιάννα Αναγνώστου-Χατζηγιαννάκου
05. Μιτρούσης

  

 

 

Αφήστε ένα σχόλιο