Νέα

Μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση του Δημήτρη Γιαννίση κατά του δημάρχου Άνδρου Θεοδόση Σουσούδη.

Μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση καταθέτει ο Δ. Γιαννίσης κατά του δημάρχου Άνδρου Θ. Σουσούδη.

Ο Θ. Σουσούδης κατά την ομιλία του στο ξενοδοχείο President 20/5/19 ανέφερε ενώπιον ακροατηρίου και τηλεοπτικών μέσων την ψευδή πληροφορία ότι το κτίριο του δημαρχείου αγοράσθηκε από τον τότε δήμαρχο Δ. Γιαννίση με «αδιαφανείς διαδικασίες»!


Το είπε εν γνώσει του ότι ήταν ψευδές προκειμένου να βλάψει την τιμή και την υπόληψη του Δ. Γιαννίση. Επίσης, με την κίνηση αυτή ο κ. Σουσούδης επιχείρησε να βλάψει τον κ. Γιαννίση και πολιτικά με σκοπό να προσεταιριστεί ψήφους των πολιτών μέσα από την διασπορά ψευδών γεγονότων σε βάρος του.

Όπως εξήγησε η νομική πλευρά Γιαννίση, ο Θ. Σουσούδης ανέφερε, εν γνώσει του πως ήταν ψέματα και απολύτως αναληθές το γεγονός, καθώς ήταν γνωστό πως πριν την αγορά του ακινήτου είχε ληφθεί μέριμνα να γίνει εκτίμηση από ορκωτούς εκτιμητές. Οι ορκωτοί αποτίμησαν το κτίριο και τα 7 στρέμματα κήπου (στα οποία κατασκευάστηκε αργότερα το ανοικτό θέατρο Άνδρου) στα 395.000.000 δραχμές. Στη συνέχεια το θέμα ήρθε στο Δημοτικό Συμβούλιο Άνδρου όπου πάρθηκε νόμιμη ομόφωνη απόφαση. Το κτίριο τελικά αγοράσθηκε στις 20 Δεκεμβρίου 2000 στην τιμή των 290.000.000 δραχμών.

Αφήστε ένα σχόλιο