Νέα

“ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ” για το τοπικό συμβούλιο κοινότητας Γαυρίου

Αγαπητές συμπατριώτισσες – αγαπητοί συμπατριώτες

Σας ενημερώνουμε ότι, καταθέσαμε στο Πρωτοδικείου Σύρου, την ανεξάρτητη υποψηφιότητά μας, για την εκλογή μας στη διοίκηση του 5μελούς του Τοπικού Συμβουλίου Κοινότητα Γαυρίου.

Με τη νέα προοπτική που ανοίγει η καινούρια νομοθεσία για την επαναλειτουργία στην ουσία της γνώριμης σε όλους μας Κοινότητας Γαυρίου και χωρίς την ταύτισή μας με κανέναν από του υποψήφιους Δημάρχους και τις δημοτικές παρατάξεις.

Επιδιώκουμε να μας στηρίξουν αν είναι δυνατόν όλοι οι υποψήφιοι δημοτικοί συνδυασμοί γιατί θέλουμε να γίνουμε μια νέα Κοινοτική Αρχή, με τους δημότες μαζί μας, δίπλα ο ένας στον άλλον.

Έτοιμοι σήμερα, ώστε άλλο πλέον «γην και ύδωρ» στην υποβάθμιση του τόπου μας, σε όποιον και να εκλεγεί Δήμαρχος Άνδρου, Έπαρχος ή Περιφερειάρχης αφού μέσα και από αυτούς θεσμικά εξαρτάται το Γαύριο και η προοπτική του.

Αυτή τη φορά ενωμένοι να αξιοποιήσουμε τις δημιουργικές και με όρεξη δυνάμεις, να μη διστάσουμε να σπάσουμε αυγά, να μην σκεφτούμε ότι πιθανόν να δυσαρεστήσουμε μερικούς, αλλά ταυτόχρονα θα έχουμε ανοίξει πόρτες επιτέλους στο Γαύριο με τους οικισμούς του, αυτή τη φορά να προχωρήσουν μπροστά.

Να σχεδιάσουμε ένα καλύτερο μέλλον για τους νέους και τις νέες, τους ίδιους τους κατοίκους αυτού του τόπου, τους ίδιους του επιχειρηματίες που αναπτύσσονται και θέλουν να ζουν αλλά και επιβιώνουν με αμοιβαίο όφελος όλων μας.

Το Γαύριο, όλοι οι οικισμοί του, με τον φυσικό τους πλούτο, συνδυάζοντας βουνό και θάλασσα, σαν η πύλη εισόδου της Άνδρου μαζί με το αξιόλογο ανθρώπινο δυναμικό που διαθέτει, να βρεθεί στη θέση που πραγματικά αξίζει, για τους πολλούς και όχι ευκαιριακά για τους λίγους.

Σας καλούμε λοιπόν, όσους και όσες δεν βολεύονται με λιγότερο ουρανό, όσους και όσες δεν βολεύονται να τα λένε μόνο στα καφενεία, στις παρέες και το διαδίκτυο, τώρα να συστρατευθούμε όλοι μαζί.

Ας ψηφίσει ο καθένας όποιον Δήμαρχο θέλει, αλλά εδώ στο Γαύριο – τώρα με τον νέο νόμο – μπορούμε να είμαστε ανεξάρτητοι και να διεκδικούμε αυτά που μας ανήκουν.

Αυτό σημαίνει ότι στις εκλογές του Μαΐου μπορείτε να ψηφίσετε όποιον Δήμαρχο είναι της αρεσκείας σας και διαφορετικά για το νέο Κοινοτικό Συμβούλιο Γαυρίου.

Ας μην μπλέξουμε σε αψιμαχίες και και απόψεις περί της εκλογής Δημάρχου, είναι μία άλλη διαδικασία, είναι εντελώς ξεχωριστές μαχες.

Προσκαλούμε όλους να συμμετάσχουν ενεργά, να έχουν τον κύριο λόγο για την ανάπτυξη της περιοχής μας, στην αντιμετώπιση των προβλημάτων με αμεσότητα και ευαισθησία, με τόλμη και δυναμική, να σπάσουμε αυγά όπου και όταν χρειαστεί για το κοινό όφελος.

Να δημιουργήσουμε ένα νέο Κοινοτικό Συμβούλιο, που θα είναι καθοριστικός παράγοντας στη λήψη αποφάσεων του τόπου μας, σε καθημερινή βάση και όχι απλά σε κάθε 4ετία των εκλογών.

Ελάτε μαζί μας χωρίς στεγανά και κρυφές δεσμεύσεις, έξω και μακριά από αόρατες διεργασίες του παρασκηνίου, να δημιουργήσουμε μία Τοπική Δημοτική Αρχή, που σε συνεργασία με τον κεντρικό Δήμο, θα ξέρει πως να διεκδικεί, πως θα δίνει λύσεις βήμα – βήμα,

Ας συστρατευτούμε όλοι μαζί, για να δώσουμε τον καλό αγώνα για την ανάπτυξη και την πρόοδο του Γαυρίου και των οικισμών του Άγιος Πέτρος, Άνω Άγιος Πέτρος, Γίδες και Κυπρί.

Ας ενεργοποιήσουμε όσους μπορούν κι έχουν όρεξη, χρόνο, ανησυχίες, αγάπη αλλά και θυμό και δεν αποδέχονται το ότι τίποτα δεν μπορεί να αλλάξει.

Όσους και όσες έχουν κοινά οράματα, να σκεφτούν και να πράξουν όσα μπορούν για το κοινό καλό, μέσα από ένα ανεξάρτητο ψηφοδέλτιο δουλειάς και με μπόλικη αισιοδοξία μαζί τους για το μέλλον.

«Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών»

Οι υποψήφιοι Σύμβουλοι κατά αλφαβητική σειρά:

ΓΙΑΝΝΑΚΑΡΩΝΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ, του Παναγιώτη

ΚΑΤΣΙΩΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, του Κωνσταντίνου

ΜΑΝΑΛΗ ΜΑΡΙΑ, του Κωνσταντίνου

ΝΤΟΥΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, του Ευαγγέλου

ΣΚΕΝΔΕΡΟΓΛΟΥ ΓΕΣΘΗΜΑΝΗ (ΜΑΝΙΑ), του Βασιλείου

ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΜΑΡΙΑ, του Νικολάου

ΤΡΙΔΗΜΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, του Αδάμ

ΧΕΛΜΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, του Δημητρίου

 

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio