Νέα

Σεμινάριο δημιουργικής γραφής «Aegean Arts Circle» στη Χώρα Άνδρου

17 χρόνια συμπληρώνονται φέτος, από μία δημιουργική και εξαιρετικά ενδιαφέρουσα δράση, το «Aegean Arts Circle», που διοργανώνεται από την κυρία Amalia Melis. Πρόκειται για μία ξεχωριστή συνάντηση συγγραφέων από όλο τον κόσμο σε ένα workshop δημιουργικής γραφής στην Άνδρο.Αποτέλεσμα εικόνας για Kathryn “Kitsi” Watterson

Στην ομάδα του workshop συμμετέχουν εννέα (9) συγγραφείς και εκπαιδεύτριά τους θα είναι, όπως και πέρυσι, η κυρία Kathryn “Kitsi” Watterson, βραβευμένη δημοσιογράφος και συγγραφέας εννέα (9) βιβλίων, εκ των οποίων τα τρία έχουν συμπεριληφθεί στη λίστα των πλέον αξιοσημείωτων των «New York Times».Αποτέλεσμα εικόνας για Kathryn “Kitsi” Watterson

Τα προηγούμενα χρόνια το εργαστήριο γραφής γινόταν στο Γαύριο, φέτος, όμως, φιλοξενείται στο ξενοδοχείο «Anemomiloi Andros» στη Χώρα Άνδρου και διαρκεί δέκα ημέρες, από αύριο, Πέμπτη, 23 Μαΐου έως το Σάββατο, 1η Ιουνίου.

Να σημειωθεί ότι το Σάββατο, 25 Μαΐου, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση ανοιχτή για το κοινό, που θα έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει την παρουσίαση του τελευταίου βιβλίου της συγγραφέως κυρίας Watterson και να συζητήσει μαζί της. Επίσης, θα προσφερθεί κέρασμα με κρασί, από τη διεύθυνση του ξενοδοχείου.

Στην ανοιχτή για το κοινό βραδιά, είναι καλεσμένοι και εκπρόσωποι του Δήμου Άνδρου, ο οποίος συγχαίρει και υποστηρίζει αυτήν τη δράση, που προάγει τις τέχνες, τον πολιτισμό και τον εναλλακτικό τουρισμό.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης: [email protected] ή να καλέσετε στο 6977464754.
http://aegeanartscircle.blogspot.gr

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio