Νέα

Η ομιλία του Θεοδόση Σουσούδη στη πλατεία Καΐρη

Τι κι αν η γνωστή κινηματογραφική ντουντούκα διαλαλούσε την ομιλία σε όλη τη Χώρα όλη μέρα,

τι κι αν στήθηκε εξέδρα μπροστά στη παλιά μας βρύση, τι κι αν μπήκαν γύρω μπλε μπάνερς, μπλε μπαλόνια και μπλε ορτανσίες,

τι κι αν ακούγονταν από τα μεγάφωνα επική μουσική του Παπαθανασίου…

τι κι αν μοιράζονταν εφημερίδες, φυλλάδια από παιδιά και μεγάλους με μπλουζίτσες της δημοτικής παράταξης ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ

τι κι αν άναψαν και βεγγαλικά  στην αρχή και νεολαίοι χτυπούσαν συνεχώς  κόρνες

ο υποψήφιος ξανά Δήμαρχος Άνδρου, Θεοδόσης Σουσούδης,  στην τελευταία προεκλογική του ομιλία, ήταν πολύ νευρικός και αγέλαστος.

Ως ένα σημείο κατανοητό, άλλο πράγμα ισόβιος άρχοντας του τόπου και άλλο να τολμούν να διεκδικούν και άλλοι το αξίωμα και μάλιστα τέσσερις, όταν όλα είναι τέλεια!

Στην αρχή προσπάθησε να μας πείσει για το κλίμα το άριστο στο Δήμο τα τέσσερα  χρόνια που πέρασαν, με ανοικτές τις πόρτες του Δημαρχείου, τις άριστες συνθήκες συνεργασίας Δήμαρχου , Αντιδημάρχων, δημοτικών συμβούλων και υπαλλήλων.

Ύστερα μας διάβασε  για τα έργα πνοής που έγιναν, από το  γήπεδο του τένις  στο Παραπόρτι, μέχρι τον ανεκδιήγητο ημιυπόγειο  συνεδριακό χώρο στο Λύκειο, όπου με χωρίς εξόδους ασφαλείας  και κανένα πυροσβεστήρα στοιβάζονται μέσα 200 άτομα.

Μετά ήρθε η σειρά για τα έργα που θα γίνουν την επόμενη τετραετία  και αυτά πολλά  και  πνοής, από την αλλαγή όλων των νυχτερινών λαμπτήρων μέχρι  Μνημείο Γυναίκας Ναυτικού, Ξενία  και  Ναυτική  Σχολή , όλα θα γίνουν, αλλά χωρίς θα.

Μετά τάψαλε στον Γιαννίση, στον Λοτσάρη,  λίγο στον Καπάκη και καθόλου στον Μπάλλα.

Τάβαλε με τον Καλλικράτη που προβλέπει ένα Αντιδήμαρχο στο Γαύριο, ένα στο Μπατσί, στο Κόρθι, στη Χώρα και βγήκε με το ζόρι η δουλειά, αλλά τάβαλε και με τον Κλεισθένη που επιτρέπει σε ανεξάρτητους να σηκώνουν κεφάλι και  βάζουν υποψηφιότητα στα τοπικά συμβούλια.

Το ακούσαμε και αυτό!

Πάντα διορατικός, ξέρει  τι θα γίνει όταν ξαναβγεί και μας καλεί το 2021, στην απογραφή, όταν θα γίνει η καταμέτρηση του πληθυσμού από την Στατιστική Υπηρεσία, να γυρίσουμε για πολύ λίγο στο νησί, να καταγραφούμε όλοι εδώ, ώστε να γίνει εικονική αύξηση του πληθυσμού για να αυξηθεί το ποσόν της ΣΑΤΑ και να γίνει κανένα εργάκι!  Μετά δηλαδή πάλι να φύγουμε!

Στο τέλος ευχαρίστησε τους συμβούλους του, του συνεργάτες τους φίλους και την οικογένειά του

Ευτυχώς που πάρα πάνω είχε προεκλογικό πάρτυ ο Δημήτρης ο Λάσκαρης  και ο Δήμαρχος δροσίστηκε και εμείς με δυο ρακιά συνήλθαμε  !

Παρά λίγο να το ξεχάσω!  Ο δήμαρχος ανάμεσα στα έργα του,  ανέφερε  και ότι έδωσε λύση στη διαχείρηση των απορριμμάτων  και είναι κακοί ανθρώποι αυτοί που πάνε στη Σταυροπέδα και βγάζουν φωτογραφίες τα σκουπίδια με τα ανακυκλώσιμα και δυσφημούν  το διεθνώς αναγνωρισμένο νησί μας .

Του θυμίζω ότι ξεχνάει ένα έργο που έχει καταφέρει και είναι ότι τώρα πια έχουμε δύο μεγάλες χωματερές , η μία που με τον  νοτιά μυρίζουμε και η άλλη στον δεματοποιητή που βρίσκουν τροφή οι γλάροι.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ…

1 Comment

  • Ίσως η ποιο ΚΙΤΣ εμφάνιση όλων των εποχών, στην Άνδρο της ποιότητας και του πολιτισμού.

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio