Νέα

Συνδυασμός ” Νέο Ξεκίνημα”: Οι μόνοι άνθρωποι που ψήφισαν σωστά την πρώτη Κυριακή, θα ψηφίσουν πολύ σωστά και τη δεύτερη!

Από το συνδυασμό «Νέο Ξεκίνημα» του Λευτέρη Μπάλλα.
Αγαπητές και αγαπητοί συμπατριώτισσες και συμπατριώτες,
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τις εκατοντάδες που μας συγχάρηκαν κατά την προεκλογική περίοδο για τον τρόπο που συμπεριφερθήκαμε κατά τη διάρκεια αυτής. Κυρίως για την παρουσία του Λευτέρη στο ντιμπέϊτ. Εκδήλωση που μάλλον δεν χρειάζεται να επαναληφθεί, αφού ο κατά γενική ομολογία καλλίτερος και εκφράσας τον πιο πειστικό λόγο, καταψηφίστηκε τόσο, ώστε μας ακολούθησε ένδοξος μεν αριθμός, λίγος δε εκλογικώς. Εμείς για τους τριακόσιους ψηφοφόρους μας θα κάνουμε τα πάντα, στο πλαίσιο των όποιων δυνατοτήτων μας παρέχει ο νόμος κατά τη λειτουργία του Δ.Σ.. Ο ένας από μας που θα μετέχει αρκεί! Βέβαια θα ωφεληθούν κι’ οι άλλοι. Τι να κάνουμε? «Για χάρη του βασιλικού ποτίζεται κι’ η γλάστρα».
Όσον αφορά το τι θα κάνουν οι τριακόσιοι μας στο δεύτερο γύρο για την εκλογή του δημάρχου, παρακαλούμε να μην έχετε κανένα φόβο. Οι μόνοι άνθρωποι που ψήφισαν σωστά την πρώτη Κυριακή, θα ψηφίσουν πολύ σωστά και τη δεύτερη!
Άνδρος 28 Μαΐου 2019
Βασίλης Πομόνης

Αφήστε ένα σχόλιο