Νέα

Επισκευές στην αίθουσα της Λέσχης Ανδρίων

Σε συνέπεια με τη στοχοθέτηση του Δ.Σ. της Λέσχης Ανδρίων, ξεκίνησαν οι επισκευές και η αναβάθμιση του εντευκτηρίου της Λέσχης Ανδρίων.

Ως εκ τούτο οι εκδηλώσεις στο εντευκτήριο της Λέσχης Ανδρίων αναστέλλονται μέχρι την ολοκλήρωσή των εργασιών.

Στόχοι της παρούσας διοίκησης της Λέσχης Ανδρίων είναι η επαναφορά του σωματείου στο πρότυπο των ιδρυτών του, η διαφύλαξη και προβολή της ιστορίας του, η αύξηση της εξωστρέφειάς του και η προσέλκυση νέων μελών.
Η φιλοδοξία είναι η Λέσχη Ανδρίων να απευθύνεται στους νέους και τις νέες της Άνδρου, να αναγνωρίζεται από τον πληθυσμό του νησιού ως κοινωνική και πολιτιστική εστία του και να εδραιωθεί ως πυλώνας κοινωνικής συνοχής και καλλιέργειας της κοινωνίας πολιτών, διασφαλίζοντας με τον τρόπο αυτόν τη συνέχειά της.

Ο νέος ρόλος της Λέσχης Ανδρίων στα τεκταινόμενα του νησιού στηρίζεται στο διαρκές ενδιαφέρον των μελών της για αυτήν, τη συνεισφορά στο έργο της και την ενεργό συμμετοχή στις δράσεις της.

Η Λέσχη Ανδρίων στηρίζεται στις εισφορές των μελών της για την επίτευξη του έργου της. Παρακαλούμε τα μέλη της Λέσχης Ανδρίων που δεν έχουν πληρώσει την ετήσια συνδρομή τους να το πράξουν και προσκαλούμε όσους επιθυμούν να στηρίξουν το έργο της να αιτηθούν την εγγραφή τους ως τακτικά μέλη ή παρατηρητές της Λέσχης Ανδρίων.

Για περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις εγγραφής μπορείτε να επισκεφτείτε τον παρακάτω σύνδεσμο:

https://andrionclub.webnode.gr/meli/

Με εκτίμηση,

Το Δ.Σ. της Λέσχης Ανδρίων

Αφήστε ένα σχόλιο