Νέα

Το β’ Φεστιβάλ Πεζοπορίας έρχεται τον Οκτώβριο στην Άνδρο!


Το 2018 κάναμε την αρχή. Περισσότεροι από 700 πεζοπόροι από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό περπάτησαν στις πιστοποιημένες με το ευρωπαϊκό σήμα ποιότητας πεζοπορικές διαδρομές της Άνδρου, είδαν χωριά, γεύτηκαν παραδοσιακά εδέσματα, διασκέδασαν, γνώρισαν τον πολιτισμό και την ιστορία του νησιού.
Φέτος είπαμε να το επαναλάβουμε!

Από τις 5 μέχρι τις 20 Οκτωβρίου 2019  το β΄ Φεστιβάλ Πεζοπορίας Άνδρου φιλοδοξεί να γίνει μια γιορτή εξερεύνησης με τα πόδια της μοναδικής φύσης και του πολιτισμού του νησιού.
Δεκαπέντε ημέρες πεζοπορίας στα πιο υπέροχα μέρη του νησιού, σε όλα σχεδόν τα σημαντικά μνημεία και σε πολλά χωριά.
Δεκαπέντε ημέρες με πανηγύρια, μουσικές, παιχνίδια, τοπικές γεύσεις από τα χέρια και με το μεράκι και την αγάπη των ανθρώπων κάθε περιοχής. Δεκαπέντε ημέρες που θα μείνουν αξέχαστες στον επισκέπτη!

 

Κι όλα αυτά με ειδικές τιμές και σημαντικές εκπτώσεις τόσο στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια, όσο και στη διαμονή.
Λεπτομέρειες για το πρόγραμμα, τις εκδηλώσεις, τις εκπτώσεις κλπ, μπορεί να βρει όποιος το επιθυμεί στην ιστοσελίδα του φεστιβάλ ( www.androsonfootfestival.gr ), όπου υπάρχει και το βίντεο με τα όσα έγιναν πέρσι, στο πλαίσιο της διοργάνωσης.
Μέσω της ιστοσελίδας, επίσης, υπάρχει η δυνατότητα δηλώσεων συμμετοχής, επικοινωνίας και πολλών πληροφοριών για τα μονοπάτια της Άνδρου.
Να σημειωθεί πως η Άνδρος διαθέτει 170 χιλιόμετρα καλά συντηρημένων μονοπατιών, από τα οποία η συνεχόμενη διαδρομή 100 χιλιομέτρων Andros Route  έχει εξασφαλίσει το ευρωπαϊκό σήμα ποιότητας Leadinq Quality Trails-Best of Europe από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Πεζοπορίας -κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να αυξηθεί θεαματικά ο πεζοπορικός τουρισμός στο νησί τα τελευταία χρόνια, με επισκέπτες κυρίως από το εξωτερικό. Ήταν το πρώτο νησί στην Ευρώπη που εξασφάλισε πιστοποίηση ποιότητας.

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio