Νέα

“Όταν το σινεμά ανακατεύεται με το βιβλίο”, το καλοκαιρινό αφιέρωμα της Κινηματογραφικής Λέσχης

Φέτος η Κινηματογραφική Λέσχη Άνδρου άρχισε τις προβολές στην αυλή με δανεικό βιντεοπροβολέα , γιατί οι χειμωνιάτικες αυξομειώσεις του ηλεκτρικού ρεύματος προκάλεσαν βλάβες στο δικό μας βιντεοπροβολέα που ταξίδεψε στην Αθήνα για επισκευή.

 

Εδώ πρέπει να ευχαριστήσουμε την Έφη Ραπτάκη, η οποία διέθεσε τα έσοδα της στη γιορτή λεμονιού για να καλύψει τα μισά έξοδα επισκευής του βιντεοπροβολέα.

Οι βλάβες φτιάχτηκαν ο βιντεοπροβολέας έρχεται και την Τρίτη  9 Ιουλίου στο “Σινέ αυλή” αρχίζουμε τις προβολές μας και στα πλαίσια του αφιερώματος  “Όταν το σινεμά ανακατεύεται με το βιβλίο” θα προβάλουμε κλασσικές ταινίες βασισμένες σε  μεγάλα λογοτεχνικά βιβλία.

 

Επίσης θα προβάλουμε ξανά την τούρκικη ταινία που γύρισε ο Ερντέν Κιράλ το 1983 στην Άνδρο “Ο καθρέφτης”

η ωριαία παραγωγή της Κινηματογραφικής Λέσχης και του Vanglouk για  την καταγραφή  παραδοσιακών οικισμών της Άνδρου από φοιτητές του Πολυτεχνείου το 2016

Μαζί πάντα τα “Ανδριακά επίκαιρα” με “Ο βράχος  καταφύγι στ΄Αποίκια”, “Η Αγία Τριάδα στη ράχη”, “Στον Άγιο Γιώργη στ΄Άχλα” κ.α.

Ραντεβού  λοιπόν τα καλοκαιρινά βράδια στο “Σινέ αυλή”

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio