Νέα

Έκθεση «Χρονοσυνεχές» του Γιώργου Ματθαίου στον Πολυχώρο Κορθίου, 3-18/08

Ο Πολυχώρος Κορθίου φιλοξενεί την έκθεση ζωγραφικής του Γιώργου Ματθαίου με τίτλο «Χρονοσυνεχές», από τις 3 έως τις 18 Αυγούστου 2019, με την υποστήριξη του Δήμου Άνδρου. Πρόκειται για ένα νοσταλγικό ταξίδι στο χρονοσυνεχές –όπως είναι και ο τίτλος της έκθεσης- βουτηγμένο στο νέφτι, το αλάτι και το άρωμα. Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη και οι ώρες λειτουργίας της έκθεσης είναι καθημερινά, 11:00 – 14:00 και 19:00 – 22:00.

Ο Γιώργος Ματθαίος γεννήθηκε στην Άνδρο την 1η Αυγούστου του 1949. Ως γνήσιο παιδί της Νήσου των Ανέμων, βγήκε στη θάλασσα που τον συντρόφευε για χρόνια, όντας πλοίαρχος του Εμπορικού Ναυτικού, αλλά και αργότερα όταν διετέλεσε αρχιπλοίαρχος και στέλεχος σε ναυτιλιακές εταιρείες.

Η ανάγκη του για δημιουργία τον όπλισε από νωρίς με πινέλα και λαδομπογιά. Τον Αύγουστο του 2013 αποφάσισε να μοιραστεί για πρώτη φορά χρώματα και μουσαμάδες έξω από το σπιτικό περιβάλλον, εκθέτοντας έργα του στο Γυμνάσιο Άνδρου. Εξέθεσε εκ νέου έργα του στο Πολιτιστικό Κέντρο Στροβόλου της Λευκωσίας στην Κύπρο, με εξαιρετική επιτυχία.

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio