Νέα

Η καλοκαιρινή χοροεσπερίδα του Συλλόγου “Το Συνετί” Άνδρου.

-Αγαπητά μέλη, φίλες και φίλοι του Συλλόγου μας “ΤΟ ΣΥΝΕΤΙ” Άνδρου.

Διά της παρούσης μας, επιθυμούμε να σας γνωρίσουμε ότι το βράδυ της 15/8/2019, έχει προγραμματισθεί η ετήσια πρώτη μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα χοροεσπερίδα του Συλλόγου, στην πλατεία του σταθμού του χωριού μας, Το Συνετί, για την ενίσχυση του Συλλόγου μας.

Για πρώτη φορά στην ιστορία του Συλλόγου, την όλη διοργάνωση και προετοιμασία την έχει αναλάβει η εταιρεία catering ANDROS PUNTA PLAYA, η οποία θα επιμεληθεί και φροντίσει για την επιτυχία της εκδήλωσης και θα προσφέρει ένα ωραίο και ποιοτικό μενού.

Την χοροεσπερίδα μας θα τιμήσουν αφιλοκερδώς ο δικός μας Αντώνης Κοντός με το βιολί του και την ορχήστρα του, πλαισιωμένη από ένα μπουζούκι/λαούτο, αρμόνιο και μία τραγουδίστρια.

Η τιμή εισόδου είναι 15ευρώ το άτομο και θα περιλαμβάνει φαγητό τύπου καθιστού μπουφέ, άφθονο ντόπιο κρασί και δωρεάν τα νερά.

Ώρα προσέλευσης 22:00.

Για κρατήσεις τραπεζιών παρακαλώ τηλεφωνείτε:

Ν.Γλυνό/6973375615 – Μ.Κουλούρη/6977562423 – Λ.Ματθαιο/6973004118.

Σας περιμένουμε στην παρέα μας να διασκεδάσουμε, χορέψουμε και τραγουδίσουμε μέχρι πρωίας και ταυτόχρονα να συμβάλλουμε στην ενίσχυση του Συλλόγου μας αλλά και την τουριστική προβολή του χωριού μας.

Σας ευχαριστούμε και σας ευχόμαστε ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ

 

Αφήστε ένα σχόλιο