Νέα

Έκθεση έργων του Γιώργου Σαλταφέρου στη πηγή “Ποταμός” των Αηδονιών

Αρκετά χρόνια μετά το πρώτο ημερολόγιο του Πολιτιστικού Συλλόγου των Αηδονίων με έργα του ζωγράφου Γιώργου Σαλταφέρου, το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου ξαναζήτησε από το ζωγράφο έργα του για το ημερολόγιο του 2020  και βεβαίως  για χάρη των αγαπημένων, παλιών του μαθητών οι οποίοι είναι στο προεδρείο του συλλόγου, του Νικόλαου Ράζου και του Γιώργου Κρούση,  δεν μπόρεσε παρά να δεχτεί την πρόσκλησή τους.

Το ημερολόγιο φτιάχτηκε και παρουσιάστηκε το απόγευμα της Παρασκευής 16 Αυγούστου 2019 στην ιστορική και πανέμορφη πηγή “Ποταμός” και  μαζί με το ημερολόγιο, πού έγινε για την ενίσχυση του δραστήριου  συλλόγου, εκτέθηκαν στους τοίχους της πηγής και οι 9 προτότυπες ακουαρέλες του ημερολογίου. Την έκθεση έντυσε μουσικά ο μισοανδριώτης  Κλέαρχος Χαλούλος που με το φλάουτο του έπαιξε τρία κομμάτια.

Το ρακί και τα γλυκά ήταν κερασμένα από τον σύλλογο και η εκδήλωση θα επαναληφθεί και σήμερα Σάββατο 17 Αυγούστου.

Μακάρι και άλλοι σύλλογοι χωριών  να κάνουν γνωστά τα μνημεία της περιοχής  τους  με παρόμοιες πολιτιστικές εκδηλώσεις .

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio