Νέα

Το πανηγύρι της Αγίας Σοφίας στο Άνω Γαύριο και ο Βαγγέλης Μαμάης

Τη πολιούχο της Αγία Σοφία γιόρτασε το Άνω Γαύριο τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου με εσπερινό και τη Τρίτη 17 με λειτουργία το πρωί και μεγάλο πανηγύρι το βράδυ μπροστά στη εκκλησία με το παραδοσιακό συγκρότημα ” Ανδριώτικο Τακίμι”.

Πρωταγωνιστής της γιορτής δικαιωματικά  φέτος ο νέος  Πρόεδρος του Άνω Γαυρίου Βαγγέλης Μαμάης που 10 μέρες πριν, έβαλε μπρος με τη παρέα του  και έλαμψε όλη τη Κοινότητα, καθάρισε  και έστρωσε δρόμους, καθάρισε φρεάτια, πηγές, έβαλε νέες λάμπες στους στύλους και παραμονή σε συνεργασία με τους επίτροπους της εκκλησίας , έστησε τα χρειαζούμενα για το πανηγύρι.

και το βράδυ της Τρίτης  καλοσώρισε το κόσμο , τον   κ. Γεώργιο Βαμβούκας από την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κυκλάδων, τους Αντιδημάρχους Δημήτρη Γιαννίση, Αθηνά Μακρή, Νίκο Μουστάκα, Δημήτρη Τηνιακό, τη  πρόεδρο Μπατσίου  Άννα Βολίκα  και τους δημοτικούς συμβούλους που τίμησαν το πανηγύρι  του Άνω Γαυρίου που διοργανώνεται για 11η χρονιά.

Αργότερα έπρεπε να ξεπληρώσει άλλη μία υποχρέωση στους καλεσμένους , ν΄ανέβει και να τραγουδήσει με το “Ανδριώτικο Τακίμι ” στο οποίο είναι μέλος.

Καλή δύναμη πάντα,  κύριε Πρόεδρε!

Αφήστε ένα σχόλιο