Νέα

Αύξηση επιχορήγησης κατά 450.000€ της Περφέρειας για την συντήρηση του επαρχιακού δικτύου της Άνδρου

 

Κατόπιν εισηγήσεων του Επάρχου Άνδρου Δημήτρη Λάσκαρη και της προϊσταμένης της τεχνικής υπηρεσίας του Επαρχείου, λόγω των μεγάλων αναγκών συντήρησης του Επαρχιακού οδικού δικτύου, στην συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου στη Ρόδο στις 22 Σεπτεμβρίου 2019 συζητήθηκε στο 5ο θέμα ημερησίας διάταξης η αύξηση του ποσού στο τεχνικό Πρόγραμμα Κυκλάδων με τίτλο «Συντήρηση οδικού Δικτύου ν.Άνδρου», από 350.000€ όπου ήταν εγγεγραμμένο στον προϋπολογισμό, σε 800.000€. Η απόφαση πάρθηκε κατά πλειοψηφία , καθώς η παράταξη του Μανώλη Γλυνού ψήφισε παρόν.

Γραφείο Επάρχου

2 Σχόλια

  • Μεγάλες ανάγκες συντήρησης;;;;; Μα γιατί;;; Τι συνέβη τα προηγούμενα πέντε χρόνια;;; Να δεις που δεν γινόταν απλά ΤΙΠΟΤΑ από έργα!

  • Για την ώρα ένα έργο που ήτανε Να γίνει απ’ το επαρχείο γίνεται από το Δήμο και λέω για το ρέμα στην Αρνη
    Έρχεται χειμώνας Σε όλο το επαρχιακό δίκτυο τα χαντάκια έχουν τα κακά τους χάλια θέλουν καθάρισμα για την προστασία των οδηγών όταν βρέχει πολύ Λακκούβες και πολλά άλλα δεν βλέπω τον έπαρχο να κάνει τίποτα έργα μπας είναι απασχολημένος κάπου αλλού ,,,,,,,θζ NY

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio