Νέα

Παιδιά στα μονοπάτια της Άνδρου

Το 2nd Andros on foot festival τελείωσε στη Καπαριά τη Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019, σε λίγο θα δημοσιευτούν οι συμμετοχές σε νούμερα, θα γίνουν οι συγκρίσεις με το πρώτο φεστιβάλ, ένα πράγμα που πολλοί παρατήρησαν ήταν η συμμετοχή και παιδιών στις πεζοπορικές διαδρομές του. Τη Παρασκευή 18 Οκτωβρίου στη πεζοπορία από Χώρα  μέχρι Κοχύλου ήρθαν με πούλμαν στην Χώρα και περπάτησαν μέχρι το Συνετί τα παιδιά του γυμνασίου Γαυρίου.

Στην ομάδα των ενηλίκων, γονείς έφεραν τα παιδιά τους να περπατήσουν μαζί τους σε μία δύκολη και ανηφορική διαδρομή, από Χώρα, στο Συνετί και μετά Διποτάματα μέχρι Κοχύλου.

Εκτός φεστιβάλ τώρα, τη Κυριακή 20 Οκτωβρίου, γονείς με τα μικρά παιδιά τους,  κανόνισαν και περπάτησαν από τη Χώρα μέχρι το παρκάκι στα Λειβάδια μέσα από το 17 μονοπάτι.

Ευτυχώς που η Άνδρος έχει μεγάλη ποικιλία μονοπατιών παντού και έτσι γονείς και δάσκαλοι μπορούν να οργανώσουν  βολικούς περιπάτους για κάθε ηλικία , όχι σαν εμάς που 12 χρόνια σχολείο μόνο Νιμποριό και Παραπόρτι πηγαίναμε!

1 Comment

  • Είναι ωραίο να βλέπεις τα παιδιά και τα εγγόνια μας να περπατούν τα μονοπάτια μας που είναι και τα πρώτα στην Ευρώπη Θζ

Αφήστε ένα σχόλιο