Νέα

Ευχαριστήρια ανοικτή επιστολή Δημάρχου Άνδρου προς τον Ανδριώτη πλοιοκτήτη, Καπετάν Γιαννούλη Καμπάνη, για τη χορηγία ολοκλήρωσης της μελέτης της νέας πρέρυγας του Δημοτικού Σχολείου Χώρας


Ο Ανδριώτης Πλοιοκτήτης Γιαννούλης Καμπάνης για ακόμη μια φορά έδειξε τα αισθήματα του για το νησί μας και τους ανθρώπους του, καθώς με δική του χορηγία του δρομολογείται η μελέτη κατασκευής της νέας πτέρυγας στο Δημοτικό Σχολείο της Χώρας.
Θερμές ευχαριστίες για την συνεισφορά του, η οποία ενδυναμώνει την ποιότητα στην εκπαίδευση των παιδιών μας, του μέλλοντος της Άνδρου αντιμετωπίζοντας το οξύ πρόβλημα της σχολικής στέγης και γι’ αυτό τον λόγο αποκτά ακόμη μεγαλύτερη αξία∙ η ευγενική του κίνηση συγκινεί όλους τους Ανδριώτες και τιμά τον ίδιο, που πάντα είναι πρόθυμος να σταθεί δίπλα στις ανάγκες του Νησιού μας.
Κυρίως, όμως, υπογραμμίζει την ισχύ που φέρνει στον τόπο μας το να συμβάλλουν οι εύποροι πατριώτες μας, για την πρόοδό του. Η κοινωνία μας έχει ανάγκη από ανθρώπους με τρυφερά αισθήματα, διατεθειμένοι να προσφέρουν για το κοινό καλό∙ για την αναβάθμιση και την ανάπτυξη του Νησιού μας.
Καπετάν Γιαννούλη Καμπάνη,
Εκ μέρους όλων των Ανδριωτών,
Σας ευχαριστώ θερμά για την χορηγία σας.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΝΔΡΟΥ

1 Comment

  • Συγχαρητήρια στον ευεργέτη και στις αρχές του τόπου για την ουσιαστική αναβάθμιση των σχολικών δομών του τόπου μας. Επειδή λείπω πολλά χρόνια από το νησί μπορώ να ρωτήσω πόσα παιδιά έχει φέτος το δημοτικό σχολείο της Χώρας;

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio