Νέα

Καλά τα νέα και για ανακύκλωση, το Δημοτικό Χώρας, το πολιτιστικό Γαυρίου και την ανάδειξη εμβληματικών κτιρίων Χώρας

Στην σημερινή ( 1 Νοεμβρίου 2019) συνάντηση του Δημάρχου Άνδρου, Δημήτρη Λοτσάρη, με τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Τάκη Θεοδωρικάκο, παρουσία των αντιδημάρχων Νίκου Μουστάκα και Δημήτρη Γιαννίση, υπήρξε και η δέσμευση του υπουργού Εσωτερικών κ. Τάκη Θεοδωρικάκου για ένταξη της Άνδρου σε πιλοτικό πρόγραμμα ανακύκλωσης του υπουργείου . Επίσης συζητήθηκε με καλούς οιωνούς η χρηματοδοτική ένταξη των τριών έργων που κατέθεσε ο Δήμος μας την Τετάρτη 30/10/2019 για το νέο δημοτικό σχολείο της χώρας , το πολιτιστικό του Γαυρίου και την πρόταση για ανάδειξη και εμβληματικών κτιρίων .

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ

ΥΠΕΣ: Χρηματοδοτήσεις ύψους 30.500.000€ σε 4 Δήμους της Περιφέρειας. 3 εκατομμύρια στην Άνδρο!
Συναντήσεις με τους δημάρχους Άνδρου κ. Δημήτριο Λοτσάρη, Καρύστου κ. Λευτέρη Ραβιόλο, Αιγιαλείας κ Δημήτρη Καλογερόπουλο και Ρεθύμνου κ. Γιώργη Μαρινάκη, είχε σήμερα, Παρασκευή 1η Νοεμβρίου 2019 ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Τάκης Θεοδωρικάκος.
Ειδικότερα ο Υπουργός Εσωτερικών με τον δήμαρχο Άνδρου κ. Λοτσάρη συζήτησαν το θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων, την ένταξη του Δήμου στο πιλοτικό πρόγραμμα του Υπουργείου Εσωτερικών και την ένταξη έργων του Δήμου (Σχολείο, Πολιτιστικό Κέντρο, Συνεδριακό Κέντρο) στο πρόγραμμα «Φιλόδημος».
Ο κ. Θεοδωρικάκος ενημέρωσε τον κ. Λοτσάρη για την ένταξη του Δήμου Άνδρου στο πρόγραμμα «Υποδομές ύδρευσης για την εξασφάλιση επαρκούς ποσότητας και ποιότητας ύδατος Δήμου Άνδρου» και την χρηματοδότησή του με το ποσό των 3.000.000,00€.

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio