Νέα

Γυρίσματα reality show στην Άνδρο

Μέσα στον Οκτώβριο τηλεοπτικό συνεργείο με Αμερικάνους και Έλληνες τεχνικούς ήρθε στην Άνδρο και πραγματοποίησε γυρίσματα για αμερικάνικο ριάλιτι σόου στη περιοχή της Χώρας.

Τη πρώτη μέρα έγινε η αναγνώριση των χώρων γυρισμάτων και μια μέρα της άλλης εβδομάδας και άλλη μία μέρα της τρίτης εβδομάδας έγινε το γύρισμα.

Σύμφωνα με το σενάριο 5μελής αμερικάνικη οικογένεια παίρνει εντολή και με 500 δολάρια σε κοινό λογαριασμό με τρεις πιστωτικές κάρτες έρχεται στην Ελλάδα για να βρουν το κρυμμένο κλειδί για το μεγάλο έπαθλο.

Το ζευγάρι παίρνει εντολή να ψάξει το κλειδί στην Αθήνα, ο ένας γιος  κάπου στην ηπειρωτική Ελλάδα και οι δίδυμοι γιοι στην Χώρα της Άνδρου.

Με λίγα τα χρήματα που μπορούν να ξοδέψουν, τα δίδυμα έρχονται στη Χώρα με το λεωφορείο και ζητούν φιλοξενία για το βράδυ από ντόπιο συνταξιδιώτη τους στο λεωφορείο πράγμα που πετυχαίνουν.

Το τηλεοπτικό συνεργείο που πάντα τους παρακολουθεί και τους βιντεοσκοπεί μένει σε καλό ξενοδοχείο και χρησιμοποιεί κατάλληλα αυτοκίνητα.

Το πρώτο γύρισμα έγινε πολύ πρωί στην Αγία Θαλασσινή όπου οι δίδυμοι φτάνουν με σκίτσο της περιοχής και αρχίζουν και ψάχνουν για το κλειδί σε τρύπες και χαραμάδες βράχων και όταν δεν το βρίσκουν νοικιάζουν βάρκα σε πολύ χαμηλή τιμή από το Βαγγέλη Καραουλάνη για να πάνε να ψάξουν στο σύμβολο της Άνδρου, τον Τουρλίτη και πρέπει να κάνουν γρήγορα για να φύγουν με το πρωινό πλοίο για να συναντήσουν στο Καλλιμάρμαρο τους γονείς τους.

Το πιλοτικό reality show  θα λέγεται “Where in the world” θα μεταδοθεί από το NBC και στη ερώτηση γιατί η Άνδρος στη προτίμηση της παραγωγής ο Αμερικανός υπεύθυνος απήντησε ότι στις χώρες που έχουν σκοπό να πάνε, θέλουν να δείξουν άγνωστα και όμορφα μέρη τους και ότι η Άνδρος είναι very beautiful and stunning.

 

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio