Νέα

Η Άνδρος στη 31η θεατρική συνάντηση της Ρόδου

Από τα πιο ωραία πράγματα που ενώνει κάθε χρόνο  τα νησιά του Αιγαίου είναι και η συνέρευση των θεατρικών ομάδων των νησιών που οργανώνει η Ομοσπονδία Ερασιτεχνικών Θιάσων Αιγαίου κάθε χρόνο και σε διαφορετικό νησί. Ωραίο πολύ αλλά και πολύ δύσκολο γιατί  θέλει λεπτομερή οργάνωση και  συνεργασία, τόσο μέσα στην κάθε ομάδα που συμμετέχει, όσο και μεταξύ  Ομοσπονδίας , Γενικής Γραμματείας Αιγαίου, Περιφέρειας και του εκάστοτε Δήμου.

Φέτος η 31η συνάντηση έγινε στη Ρόδο από 24  Οκτωβρίου μέχρι  3 Νοεμβρίου 2019 και πήραν μέρος  24  θεατρικές ομάδες, κάθε μέρα 2 και 3 παραστάσεις , το πρωί συζητήσεις, πηγαδάκια για τα έργα , βόλτες στο νησί, στη Σύμη  και το βράδυ πάλι θέατρο και πολλές φορές πολύ καλό θέατρο και θάχουμε να το λέμε.

Αν και μεγάλο και πλούσιο νησί η Ρόδος, οι θεατρικές της εγκαταστάσεις δεν ήταν στη κατάσταση που έπρεπε, πράγμα που παραδέχτηκε, και είναι προς τιμή του, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού Ρόδου που  μας ζήτησε συγνώμη στη τελετή λήξης και μας υποσχέθηκε ότι σε 4 με 5 χρόνια και το Εθνικό Θέατρο θα ανοίξει πλήρως ανακαινισμένο και το Δημοτικό και το ανοικτό Θέατρο “Ρόδων” θα εκσυγχρονιστούν και θα είναι έτοιμα για την επόμενη συνάντηση στη Ρόδο.

Την Άνδρο εκπροσώπησαν επάξια και οι δύο πολυπρόσωπες ομάδες της, ο Θεατρικός Όμιλος Άνδρου με τη ¨Σαλώμη” και η Λαΐκή Σκηνή με τον “Πλούτο” που έκλεισε και τη Συνάντηση του 2019 τη Κυριακή 3 του μηνός

Στην καθιερωμένη κάθε χρόνο Αιγαιοπελαγίτικη Συνάντηση Χορού και Γεύσεων, οι Ανδριώτες παρουσίασαν και γρήγορα εξαφανίστηκαν,  γλυκά ρακί και μεζέδες που προσέφεραν :

Τα ζαχαροπλαστεία, Ζαΐρη, Καλαδάμη, Καλλιβρούση, Λάσκαρη, Λυγίζου, Φυρίου,

το τυροκομείο Λούβαρη, η Ροδοζάχαρη, Τα Σκαλάκια, ο Γιώργος Χλής

και το αποστακτήριο AnDrop.

Ευχαριστούμε!

 

 

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio