Νέα

Και ο Εξωραϊστικός Σύλλογος “Ο Άγιος Νικόλαος” πάει θέατρο

ΠΡΟΣ
ΤΑ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ
ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΎ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΝΔΡΟΥ
” Ο ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ”

Σας προσκαλούμε στο θέατρο Παλλάς ( Βουκουρεστίου 5, Αθήνα) την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2019 για να παρακολουθήσουμε μαζί την εξαιρετική παράσταση: Ωνάσης : ”Τα θέλω όλα”.
Η ζωή του Αριστοτέλη Ωνάση μοιάζει με σύγχρονο παραμύθι και ως τέτοια έχει εξιστορηθεί εκατοντάδες φορές σε δημοσιεύματα από όλο τον κόσμο, κινηματογραφικές μεταφορές ή ακόμη και βιβλία. Η ταραχώδης ζωή ενός “κοφτερού” μυαλού που “διάβασε” την εποχή του και κατάφερε να γίνει ένας από τους πιο ισχυρούς άνδρες του 20ου αιώνα. Σε μία πολυτάραχη σε όλα τα επίπεδα επαγγελματική και προσωπική πορεία, συγκρούστηκε με τα μεγαλύτερα οικονομικά και πολιτικά συμφέροντα της εποχής, και ταυτόχρονα συνδέθηκε και σημάδεψε τις εμβληματικότερες και διασημότερες γυναίκες της εποχής, όπως την Τίνα Λιβανού, την Τζάκι Κένεντι και την Μαρία Κάλλας. Θάρρος και επιχειρηματικό ένστικτο, αυτό ήταν που τον χαρακτήριζε και που αποτέλεσε το δίπτυχο της επιτυχίας του.

Η παράσταση του Σταμάτη Φασουλή αποτελούμενη από ένα θίασο 25 ηθοποιών, βασισμένη σε διεθνή βιβλιογραφία, δημοσιογραφική έρευνα και προσωπικές μαρτυρίες, θα αποτελέσει μια θεατρική απόδοση της ζωής του Ωνάση με όλα τα στοιχεία του γνήσιου θεάτρου. Δράση, σασπένς, ύβρη και κάθαρση.

 

Στο ρόλο του Αριστοτέλη Ωνάση ο Σταμάτης Φασουλής. Σε ό,τι αφορά τις γυναίκες της ζωής του, τη Τζάκι Κένεντι υποδύεται η Δήμητρα Ματσούκα, την Μαρία Κάλλας, η Κατερίνα Παπουτσάκη και την Τίνα Λιβανού, η Ευγενία Δημητροπούλου. Στο ρόλο του δαιμόνιου δημοσιογράφου που ερευνά και καταγράφει τη ζωή του, ο Μέμος Μπεγνής.

Πληροφορίες – Δηλώσεις συμμετοχής στα τηλέφωνα :
6945190102 και 6973625468.
Ώρα προσέλευσης : 6:30 μ.μ.
Σας περιμένουμε με χαρά!

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ & ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ
ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΎ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΝΔΡΟΥ
” Ο ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ”

Αφήστε ένα σχόλιο