Νέα

Τα Τοπικά Συμβούλια της Άνδρου στον Δήμο για το Τεχνικό Πρόγραμμα του 2020


Έγινε σήμερα Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2019 , μεγάλη ενημερωτική συνάντηση του δημάρχου, των αντιδημάρχων και υπηρεσιακών παραγόντων με όλα τα Τοπικά Συμβούλια της Άνδρου. Στην συνάντηση έγινε αναλυτική ενημέρωση:
– Για τον τρόπο που θα καταρτιστεί το Τεχνικό Πρόγραμμα του 2020. Ζητήθηκε απ΄ όλους η καταγραφή όλων των αναγκών και η ιεράρχηση τους.
– Έγινε ενημέρωση για τον τρόπο με τον όποιο μπορούν οι Πρόεδροι να δαπανούν μικροποσά (παγία)
– Έγινε ενημέρωση από τις αρμόδιες δημοτικές υπηρεσίες του τρόπο και της διαδικασίας μέσω της οποίας μπορούν οι Πρόεδροι να υποβάλουν αιτήματα υλοποίησης έργων, προμηθειών και υπηρεσιών και η διαδικασία μέσω της οποίας εκτελούνται.
Θα ακολουθήσουν επόμενες συναντήσεις εργασίες για τα υπόλοιπα θέματα με μοναδικό και κοινό στόχο την ανάπτυξη της Άνδρου.
Από την σημερινή σύσκεψη.
Μοναδική αδικαιολόγητη απουσία το Τοπικό Συμβούλιο του Γαυρίου και ο πρόεδρος του. Ο πρόεδρος και η Κοινότητα Γαυρίου – παρ’ ότι έχουν μέχρι στιγμής ανεβάσει πολύ ψηλά και άνευ λόγου τους αντιπολιτευτικούς τόνους – φαίνεται ότι εξαντλούνται σε φραστικές αντιπολιτευτικές κορώνες και σε άνευ αντικειμένου ανακοινώσεις.
Είναι εμφανές πως ο πρόεδρος και η Κοινότητα Γαυρίου συνεπικουρούμενη από κάποιους της ομάδας Καπάκη – δεν ενδιαφέρονται επί της ουσίας για την περιοχή – όπως έδειξε και η σημερινή απουσία τους από την προετοιμασία του Τεχνικού Προγράμματος του 2020. Προφανώς έχουν αποφασίσει να χρησιμοποιήσουν το Γαύριο για να κάνουν αντιπολίτευση για την αντιπολίτευση. Εκτιμούμε πως η κοινωνία του Γαυρίου – σαφώς πιο προχωρημένη και σταθμίζοντας τις ανάγκες της – δεν θα τους το επιτρέψει.
Γραφείο Δημάρχου Άνδρου

2 Σχόλια

  • Από τη στιγμή που Υπάρχει ομόνοια και την συνεννόηση και συνεργασία όλα γίνονται εύχομαι δύναμη σε όλους για τα μελλοντικά έργα Στο νησί μαςθζNy

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio