Νέα

Η ταινία που γυρίστηκε στον Ζόρκο προβλήθηκε στο φεστιβάλ Θεσσαλονίκης

Πρεμιέρα στη Θεσσαλονίκη με γεμάτες τις αίθουσες και στις δύο προβολές,  έκανε  τον Νοέμβριο, η ταινία που γύρισε στη παραλία του Ζόρκου την Άνοιξη του 2018 ο Αλέξανδρος Βούλγαρης.

Ο τίτλος της ταινίας, που θα προβληθεί στην Αθήνα τον Φεβρουάριο, είναι “Winona” και η υπόθεση της μοιάζει με μία απλή εκδρομή σε μία όμορφη παραλία. Τέσσερα κορίτσια γελούν, παίζουν στην άμμο, κολυμπούν, φαντασιώνονται και απολαμβάνουν τη ζεστασιά του ήλιου και τη δροσιά της θάλασσας. Η μέρα κυλάει με ανόητα παιχνίδια, τραγούδι και χορό. Σημεία στίξης στο γέλιο τους, τα δάκρυα. Τα δάκρυα τα σβήνουν οι φανταστικές τους διηγήσεις. Μέχρι που η μέρα σβήνει και πρέπει να αποχαιρετίσουν την παραλία τους. Υποβλητικά μυστηριώδης και βαθιά συγκινητική, η Winona μας αποκαλύπτεται, διατηρώντας το συγκλονιστικό της μυστικό μέχρι τέλους.

Οι κριτικές που βγήκαν μετά τις προβολές, ήταν υμνητικές, έγραφαν για τη καλύτερη ταινία του κινηματαγραφικά ώριμου πια Αλέξανδρου Βούλγαρη (The Boy) , για τις ταλαντούχες  τέσσερις πρωταγωνίστριες  της, για τον εξαίσιο φωτογραφικά Ζόρκο του Σίμου Σαρκετζή, για την  όμορφη μουσική, μέχρι και για τη σκυλίτσα Φρόσω του Σίμου που έπαιζε στη ταινία γράψανε, αλλά  κουβέντα καμία και πάλι για τον Vanglouk που εμφανίζεται στο τέλος σε ρόλο σύντομο, βουβό, καταθλιπτικό και πολύ αποκαλυπτικό!

Ευτυχώς με παρηγόρησε ο σκηνοθέτης τάζοντας μου ρόλο λιγάκι μεγαλύτερο  στη νέα του ταινία που τώρα γράφει. Άντε να δούμε πότε θα αναγνωριστεί το ερμηνευτικό μου ταλέντο!

 

 

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio