Νέα

Νέο αίμα στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου Καππαριάς

 

Τη Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2019, συγκροτήθηκε σε Σώμα το νέο επταμελές Δ.Σ. του Συλλόγου Καππαριάς, όπως προέκυψε από τις εκλογές της 24ης Νοεμβρίου, στις οποίες ψήφισαν 88 μέλη στην Καπαριά και στην Αθήνα.


Το Δ.Σ.:

Πρόεδρος: Ορσαλία Μανδαράκα
Αντιπρόεδρος: Γιώργος Μιχαλάκης
Γενικός Γραμματέας: Γιάννης Καρατασάς
Ταμίας: Γιώργος Γιαμπάνης
Μέλη Δ.Σ.: Μαρία Ψαρρού (του Νικολάου)
Κώστας Πολύμερος
Τάκης Μανέτας


Οι παλαιότεροι που παραμένουν και στο νέο Δ.Σ. καλωσόρισαν τα νέα μέλη και όλοι μαζί ευχαρίστησαν θερμά τον απελθόντα Πρόεδρο Νίκο Γουλιερμή, την Γραμματέα Φωτεινή Βαρθολομαίου, την Ταμία Μαρουλιώ Σαλουβάρδου και τα Μέλη Δ.Σ. Φωτεινή Ίσσαρη και Κώστα Καλογρίδη για όσα έχουν προσφέρει.

Το νέο Δ.Σ. απαρτίζεται αποκλειστικά από νεολαία, ανθρώπους με όρεξη για προσφορά στον τόπο καταγωγής τους.

Ο απελθών Πρόεδρος του Συλλόγου μας Νίκος Γουλιερμής  καλωσορίζοντας το νέο Δ.Σ., δήλωσε:

“Πέρασαν 10 χρόνια από το Νοέμβριο του 2009 όταν ανέλαβα την προεδρία του Συλλόγου Καππαριάς. Όλα τα ωραία έχουν ένα τέλος. 10 χρόνια δημιουργικά, με μόνο γνώμονα το καλό της Καππαριάς. Δεν θα αναφερθώ στο έργο που έπραξα και στο ποσό ανέδειξα το Σύλλογο, ( αυτό ίσως γίνει στο μέλλον). 12 χρόνια σαν μέλος του ΔΣ και 10 χρόνια σαν πρόεδρος, είναι πολλά νομίζω. Δεν ξέρω αν τα έκανα όλα καλά… εκείνο που πιστεύω ότι έπραξα σωστά είναι οι συνθήκες διαδοχής μου. Βλέποντας χθες βραδυ στα γραφεία του Συλλόγου τα νέα παιδιά που απαρτίζουν το νέο ΔΣ μόνο αισιοδοξία σου δίνουν. Προσωπικά θα είναι δίπλα τους όταν και όποτε με χρειαστούν. Παρέδωσα έναν Σύλλογο σε πολύ υψηλό επίπεδο, τόσο από πλευράς αναγνώρισης, όσο και από οικονομικής πλευράς. Ενδεικτικά ο Σύλλογος βγήκε από μια περίοδο παρακμής. Στην 20ετια αυτή ενδεικτικά τα έργα που έγιναν στην Καππαριά, ξεπέρασαν τις 50000 ευρώ. Εύχομαι στο Νέο ΔΣ κάθε επιτυχία. Παιδιά θα είμαι δίπλα σας”.
Νίκος Γουλιερμής.
Πρώην πρόεδρος Συλλόγου Καππαριάς.

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio