Νέα

Παιδοβρόντι στο Νειμποριό

Πάνω από 100 παιδιά μαζεύτηκαν το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2019, στη παραλία του Νειμποριού για το κυνήγι του χαμένου θησαυρού που διοργάνωσαν τα μαγαζιά της παραλίας στα πλαίσια των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου.

τα παιδιά χωρίστηκαν σε 5 ομάδες των είκοσι ατόμων που προσπάθησαν να λύσουν σπαζοκεφαλιές πάνω στην ανακύκλωση, τα σκουπίδια της παραλίας, το επικίνδυνο κυκλοφοριακό και τα θαλάσσια αθλήματα της περιοχής. Το έπαθλο για όλα τα παιδιά ήταν μία εορταστική κούπα με λιχουδιές που αγόρασαν τα μαγαζιά και  μοιράστηκε στον Ναυτικό Όμιλο ενώ η νικήτρια ομάδα κέρδισε και απόλαυσε βάφλες στο Del’ arte. Το παιχνίδι σχεδίασε η Μικέλα Μάνεση το στήριξαν οι εθελοντές, ο Αντώνης και η Μαργαρίτα Τζουμέζη, οι εκπαιδευτές του Ναυτικού Ομίλου Φώτης και Πηγή, η Δήμητρα Κοραχάη, ο Γιώργος Κολυδάς και οι δάσκαλοι Αλίκη Περτέση, Γιώργος Τηνιακός και η Αλεξία η γυμνάστρια.

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio