Νέα

Πρόγραμμα Εκδηλώσεων 14-15 Δεκεμβρίου 2019 στη Χώρα Άνδρου

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ 14-15 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019 ΣΤΗ ΧΩΡΑ
Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2019

  1. «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στην Άνδρο – 16:30 στη «Λέσχη Ανδρίων» (Είσοδος Δωρεάν)

Η «Λέσχη Ανδρίων» σε συνεργασία με το «Χαμόγελο του Παιδιού» σας προσκαλούν  στην εκδήλωση που θα  πραγματοποιηθεί, με θέμα «Δράσεις και Υπηρεσίες για την Κακοποίηση και την Εξαφάνιση Παιδιών από το «Χαμόγελο του Παιδιού». Εκπρόσωπος του «Χαμόγελο του Παιδιού» θα παρουσιάσει όλες τις δράσεις που υλοποιεί ο Οργανισμός  για την πρόληψη και αντιμετώπιση της βίας και της εξαφάνισης ανηλίκων ενώ θα ακολουθήσει ανοιχτή συζήτηση με όλους τους παρευρισκόμενους.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» ιδρύθηκε το 1995 από τον 10χρονο Ανδρέα Γιαννόπουλο, ο οποίος λίγο πριν φύγει από τη ζωή εξέφρασε στο ημερολόγιό του την επιθυμία να δημιουργηθεί ένας σύλλογος για να έχουν όλα τα παιδιά όσα ο ίδιος είχε απλόχερα: αγάπη, στοργή, ενδιαφέρον, σεβασμό.

  1. Χριστουγεννιάτικη Γιορτή ΜΟΥ.Σ.Α. – 19:00 στο Δημοτικό Θέατρο Άνδρου (Είσοδος 3€)
Ο «Μουσικός Σύλλογος Άνδρου» σας προσκαλεί στην καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη συναυλία των χορωδιών και της Φιλαρμονική του.

Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019

  1. Χριστουγεννιάτικο Δέντρο Λέσχης Ανδρίων – 11:00 στη Λέσχη Ανδρίων (Είσοδος Δωρεάν)
Η «Λέσχη Ανδρίων» προσκαλεί τους μικρούς της φίλους όλων των ηλικιών για να στολίσουμε μαζί το Χριστουγεννιάτικό Δέντρο της. Φέρνουμε παλιά στολίδια και ανακυκλώσιμα υλικά για να φτιάξουμε καινούργια, συμμετέχουμε σε δημιουργικά εργαστήρια και πολλές άλλες εκπλήξεις!!!
  1. Πρώτη συνάντηση MUN (MODEL UNITED NATIONS) CLUB – 18:00 στη Λέσχη Ανδρίων
Ο «Όμιλος Μοντέλου Ηνωμένων Εθνών (MUN Club)» για μαθητές συγκαλεί την πρώτη του συνεδρίαση και καλεί όλους τους μαθητές που ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος, να προσέλθουν για την έναρξη των εργασιών του! Οι συνεδρίες του «MUN CLUB» γίνονται αυστηρά στην αγγλική γλώσσα.
  1. Προβολή Ταινίας από τον «Σύλλογο Γονέων Δημοτικού Σχολείου Χώρας Άνδρου» – 18:00 στο Δημοτικό Θέατρο Άνδρου (Είσοδος Δωρεάν)

Ο «Σύλλογος Γονέων Δημοτικού Σχολείου Χώρας Άνδρου» προσκαλεί όλους τους μαθητές και τους φίλους τους όλων των ηλικιών στην προβολή της διαχρονικής χριστουγεννιάτικης κωμωδίας «Μόνος στο Σπίτι».

1 Comment

  • Αν μπράβο και πολλά συγχαρητήρια Στην λέσχη των Ανδρίων Και όλοι ερχόμενη καλεσμένη την Αθήνα
    Ότι κάνουμε για τα παιδιά που έχουν την ανάγκη μας είναι και το καλύτερο πάντα τέτοια Και καλή συνέχεια και καλά Χριστούγεννα μικρούς και μεγάλουςθζNy

Αφήστε ένα σχόλιο