Νέα

Στο χριστουγεννιάτικο πάρτυ του Συλλόγου Λειβαδίων

Δεν έχει ξαναγίνει λέει τέτοια φυγή, η φετινή άλλο πράγμα, ερημιά παντού και όμως ο κόσμος είναι εδώ και τη Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2019 το Δημοτικό Σχολείο Λειβαδίων γέμισε κόσμο με τη γιορτή που οργάνωσε ο σύλλογος για τα παιδιά.

Μήνα κοντά έγινε ο σχεδιασμός της γιορτής και αμέσως μετά το βάψιμο της αίθουσας  άρχισε ο στολισμός της, για  το τι κεράσματα θα βγουν, άναψε το βάιμπερ!

Εκτός από τους Λειβαδιανούς, κόσμος ήρθε από τη Χώρα , το Νιμποριό, τα Βραχνού, τη Μεσαριά, τον Πιτροφό, το Βακόνι, τα Λαμυρα, τις Στραπουριές, τις Μαίνητες, τα Κοχύλου και τ΄Αηδόνια.

Τσάι, καφές, σοκολάτα, ρακί μαζί με γλυκά και  μεζέδες για μικρούς και μεγάλους, κάποια ώρα, γενομένου σκότους και χιονόπτωσης ήρθε και ο Άη Βασίλης με τα δώρα, φωτογραφίες μαζί του, όλα μια χαρά.

Μέχρι και το σπιτάκι που έφτιαξε η Χαρίκλεια με μπισκότα μπήκε στη λοταρία και έτυχε στην Ειρήνη τη Στυλιανού που το προίκισε στην εγγόνα της.

Ωραία μαζί με τα παιδιά πέρασαν και οι μαμάδες με τους μπαμπάδες τους και οι γιαγιάδες με τους παπούδες αλλά και οι προγιαγιάδες!

Το επόμενο ραντεβού οι των συλλόγων το έδωσαν στην πλατεία Καΐρη την Τρίτη 24, παραμονή Χριστουγέννων, στις 12 το μεσημέρι.

Τελικά περνάμε πολύ ωραία και εδώ!

1 Comment

  • Μπράβο και πολλά συγχαρητήρια στο σύλλογο καλά Χριστούγεννα σε όλους μεγάλους και μικρούς πάντα τέτοια
    Πολλά συγχαρητήρια στο πρόεδρο στο συμβούλιο και τα μέλη Του συλλόγου καλή δουλειά
    Επίσης καλή δουλειά στην κινηματογραφική λέσχη Άνδρο ωραίες φωτογραφίες ευχαριστούμε
    Καλά Χριστούγεννα ξανά και Με ένα ευτυχές νέο έτοςθζNy

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio