Νέα

Θεοφάνεια και βασιλόπιτα στον Σύλλογο Καππαριάς

Παρά την πρωτοφανή κακοκαιρία που πλήττει το νησί, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καππαριάς Άνδρου ανήμερα των Θεοφανείων έκοψε την πίτα του στην αίθουσα του συλλόγου, στο Δημοτικό σχολείο της Καππαριάς.

Μετά τη λειτουργία στην εκκλησία της Παναγίας στο Μεγάλο Χωριό, οι κάτοικοι της Καππαριάς συγκεντρώθηκαν στο σχολείο του χωριού, όπου τα παιδιά είπαν τα κάλαντα. Στη συνέχεια, η Πρόεδρος του Συλλόγου Ορσαλία Μανδαράκα, έκοψε την βασιλόπίτα,(ευγεική χορηγία του Ζαχαροπλαστείου “Μπακέλας”), παρουσία περίπου 30 Καππαριανών.

Ακολούθησαν κεράσματα, τραγούδια και ανταλλαγή ευχών, που κατάφεραν να ζεστάνουν το ομολογουμένως κρύο μεσημέρι των Θεοφανείων. Ανακοινώθηκε επίσης η κοπή της πίτας του Συλλόγου που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, την Κυριακή 19 Ιανουαρίου, στις 2 μ.μ., στο μουσικό μεζεδοπωλείο “Άμμος” (Λ. Ποσειδώνος, 64 Γλυφάδα).

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Μπακέλας και ο Πρόεδρος της Κοινότητας Καππαριάς Νίκος Μανέτας.

Καλή μας φώτιση! Και του Χρόνου!

Πολιτιστικός Σύλλογος Καππαριάς.

 

Βίντεο από την εκδήλωση με τον Παπα Ζαρίκο να λέει ένα παραδοσιακό τραγούδι

Θεοφάνεια 2020 στην Καππαριά

Χρόνια πολλά από όλους μας! Καλή μας φώτιση!🎁🌲

Gepostet von Πολιτιστικός Σύλλογος Καππαριάς Άνδρου am Montag, 6. Januar 2020

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio