Νέα

Εκτός της παράταξης της δημοτικής αρχής ο Γιάννης Μπακέλας

“Από την ανάληψη των καθηκόντων της διοίκησης του Δήμου εκ μέρους της δημοτικής μας παράταξης ο κ. Γιάννης Μπακέλας ακολούθησε έναν προσωπικό δρόμο διαρκούς και εντεινόμενης παρέκκλισης από τις συλλογικές αποφάσεις μας για την εφαρμογή του δημοτικού μας προγράμματος που όρισαν προς άμεση υλοποίηση οι δημότες με την ψήφο τους. Η στάση διαρκούς πρόταξης των προσωπικών του πολιτικών επιδιώξεων και απαιτήσεων, έναντι του σεβασμού της συλλογικής λειτουργίας, τον οδήγησε σε πλήρη και οριστική απομάκρυνση από το πλαίσιο των ιδεών και των στόχων της παράταξης μας «Μαζί για την Άνδρο», υποχρεώνοντας με να αναλάβω το πολιτικό και το συναισθηματικό κόστος, να τον θέσω με σχετική επιστολή μου προς τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου εκτός της δημοτικής μας ομάδας.

Όπως δημόσια έχω δεσμευτεί δεν θα επιτρέψω προσωπικές πολιτικές και παζάρια θέσεων και οφιτσίων, παραγοντισμούς και οποιαδήποτε πολιτικάντικα παιχνίδια από κανέναν σε βάρος της κοινής προσπάθειας που έχει ανάγκη ο τόπος μας. Ο συλλογικός αγώνας για ένα βιώσιμο και αναπτυξιακό μέλλον για το νησί μας και τους ανθρώπους του προχωρά δυναμικά και θα είναι αποτέλεσμα της κοινής πορείας όλων των υγιών πολιτικών και κοινωνικών δυνάμεων του νησιού μας.”

Ο Δήμαρχος Άνδρου

Δημήτρης Λοτσάρης

2 Σχόλια

  • Εσείς κε Λοτσάρη, μπορεί να νομίζετε ότι τιμωρήσατε τον κύριο Μπακελα, εμείς πάλι νομίζουμε ότι η στάση του είναι εντιμοτατη και αξίζει να βρει μιμητές. Για την Άνδρο, ρε γαμωτο.
    Σιγά τα πολιτικά όντα που απαιτειτε και υπακοή.

  • Δυστυχώς δεν υπάρχουν χαμένη οι κερδισμένοι σε Αυτά τα ρεζιλίκια που συμβαίνουν κάθε φορά στο δήμο
    Οι δημότες πληρώνουμε την ζημιά όπως πάντοτε διότι σταμάτα να δουλεύει η μηχανή Και αρχίζουν τα Σούσουρα θζNy

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio