Νέα

Στη πίτα του Δήμου Άνδρου

Μετά την επίσκεψή του στο « Εμπειρίκειο Γηροκομείο», ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’, ύστερα από πρόσκληση του Δημάρχου Άνδρου κ. Δημ. Λοτσάρη, συνοδευόμενος από Εφημερίους της Χώρας, μετέβη στο εμβληματικό Δημαρχείο του νησιού και ευλόγησε την Αγιοβασιλειόπιττα του Δήμου Άνδρου, με την παρουσία του Δημάρχου, των Μελών του Δημοτικού Συμβουλίου και πολλών Δημοτών.
Αφού εξέφρασε τις ευχές του, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ συνέστησε στα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου να έχουν ενότητα και ομοψυχία, ώστε να παράγουν καλά έργα για την Άνδρο, στην οποία, όπως είπε, δεν αξίζουν τα καλά, αλλά τα άριστα, και προέτρεψε τους Δημότες να στηρίξουν την νέα Δημοτική Αρχή στις προσπάθειες της για την ανάπτυξη της Άνδρου και την ευημερία των ευγενών και πολιτισμένων κατοίκων της.
Ο Δήμαρχος άνδρου κ. Δημήτριος Λοτσάρης αναφέρθηκε στους τέσσερις στόχους, που επετεύχθησαν στους πρώτους μήνες της θητείας του, την ολοκλήρωση  της μελέτης του Δημοτικού Σχολείου Χώρας με τη χορηγία του κ.Γιαννούλη Καμπάνη ,τα 4 σπιτάκια της ανακύκλωσης που έρχονται μέσα στο μήνα , την επισκευή του Δημοτικού κτιρίου στην Αγορά που το καλοκαίρι θα είναι έτοιμο και τέλος την αντιμετώπιση των καταστροφών από τη θεομηνία.

Κλείνοντας την ομιλία του, ζήτησε τη συνεργασία όλων των Μελών του Δημοτικού Συμβούλιο για το καλό της Άνδρου και των κατοίκων της και ευχήθηκε, όπως και όλοι οι ομιλητές, για το νέο έτος των Μελών του Δημοτικού Συμβούλιο για το καλό της Άνδρου και των κατοίκων της και ευχήθηκε, όπως και όλοι οι ομιλητές, για το νέο έτος

1 Comment

  • Να πάει στους στενιωτες να τους πει ότι αντιμετώπισε επιτυχώς τα προβλήματα που προκάλεσε η θεομηνία.

Αφήστε ένα σχόλιο