Νέα

Πίτα Επαρχείου

Ούτε ο ίδιος ο Έπαρχος Άνδρου, Δημήτρης Λάσκαρης περίμενε τόσο κόσμο στη πρώτη του πίτα, που έκοψε στη Λέσχη Ανδρίων τη Τετάρτη 15/1/20.

Παρόντες πολλοί ιερείς, υπάλληλοι του Επαρχείου, Δημοτικοί Σύμβουλοι, Πρόεδροι κοινοτήτων, εκπρόσωποι συλλόγων, φορέων και πολλοί φίλοι.

Ο Έπαρχος μετά  τις ευχές ανέφερε χαρακτηριστικά ότι Επαρχείο και Δήμος συνεργάζονται αρμονικά  με κοινό στόχο το καλό του νησιού και ζήτησε προτάσεις, συνεργασίες και υποδείξεις από συλλόγους και πολίτες για αντιμετώπιση των προβλημάτων, αμέσως άδραξε την ευκαιρία ο πατήρ Ευδόκιμος και ζήτησε κάτι να γίνει με το νεκροταφείο αυτοκινήτων που ασχημαίνει την είσοδο της Χώρας, στον Άγιο Σπυρίδωνα και ένα δεύτερο θέμα τα παράπονα που του κάνουν οι πιστοί το Πάσχα, ότι δεν βρίσκουν στο νησί ανοικτά εστιατόρια  και τον αναγκάζουν και να στήνει κατσαρόλα για μακαρονάδα  και να τ’ακούει από τους ιδιοκτήτες ότι τους παίρνει τη δουλειά. Οι πίτες “Λάσκαρης” νοστιμότατες έγιναν γρήγορα ανάρπαστες…

Και του χρόνου!

 

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio