Νέα

Η πίτα του νεοσύστατου συλλόγου Λαρδιάς “Η Μεταμόρφωση του Σωτήρος”

 

Ο Σύλλογος Λαρδιάς  “Η Μεταμόρφωση του Σωτήρος” ιδρύθηκε το φθινόπωρο του 2019 με σκοπό τη φροντίδα του χωριού και την εκπροσώπισή του στους φορείς διοίκησης, ήδη με αίτημα του συλλόγου καθαρίστηκαν μετά από πολλά χρόνια τα χαντάκια του ασφαλτόδρομου και ήρθαν και κάδοι ανακύκλωσης στο πάρκινγκ του χωριού. Ο σύλλογος προγραμματίζει την άνοιξη να καθαρίσει τις κρήνες και τα μονοπάτια του χωριού και όταν έρθουν όλοι για καλοκαίρι να γίνουν οι εκλογές για το πρώτο Δ.Σ. του συλλόγου.

Η προσωρινή διοικούσα επιτροπή αποτελείται από τους:

Γιάννη Σαραβάνο, Ευαγγελία Τεντόμα, Μαρίνα Πίπλου, Ειρήνη Κοντού  και Νίκο Γιαμπάνη

“Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους στη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας μας. Φίλοι από το Κοχύλου, το Γιαννισαίο, το Επισκοπειό, τα Αηδόνια,το Γυαλό καθώς και από τη χώρα ήταν εκεί για τη Λαρδιά μας. Ενώ σημαντική παρουσία είχε και ο Σύλλογος Γυναικών και τον ευχαριστούμε πολύ.
Επίσης ευχαριστούμε πολύ το Sea Satin για τη φιλοξενία του και τον Κρίνο για την υπέροχη πίτα που μας ετοίμασε. Τον πατέρα Ιάκωβο που την έκοψε και τους φωτογράφους Vanglouk και Μάκη που έδωσαν το παρόν.
Τέλος ευχαριστούμε πολύ όλους όσους προσέφεραν αφιλοκερδώς τα δώρα της λαχειφόρου αγοράς μας. Πιο συγκεκριμένα: Τον Χρήστο Γαρύφαλλο,τη Κική Σαραβάνου, την Ιωάννα Σαραβάνου, τον Γιάννη Παντελή, τον Κώστα Πανταζή, τον Αντώνη Λ. Πανταζή, τον Λεωνίδα Χρυσοστράτη, τον Γιώργο Κοντό, τον Μανώλη Κοντό και τον Δημήτρη Τηνιακό.
Η κοπή της Πρωτοχρονιατικης πίτας  στην Αθήνα θα γίνει την Κυριακή 2 Φεβρουαριου 2020 στο Δημοτικό Αναψυκτήριο Ηλιούπολης (οδός ΥΔΡΑΣ & ΜΝΗΣΙΚΛΕΟΥΣ) Ώρα προσέλευσης 12 μεσημέρι.
Θα υπάρχει πλήρες μενού με ποτό και αναψυκτικά καθώς και μουσικό πρόγραμμα με την ορχήστρα του Κλεάνθη Γλυνού.
Τιμή εισόδου 20 ευρω.
Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα και θα συμβάλει στην πραγματοποίηση των στόχων του συλλόγου. ” 

Η προσωρινή διοικούσα επιτροπή του Συλλόγου Λαρδιάς  “Η Μεταμόρφωση του Σωτήρος”

 

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio