Νέα

Μόνο το Σάββατο 25/1, μία περιπέτεια για παιδιά και μεγάλους “Επιχείρηση Αρκτική”

Μόνο το Σάββατο, 25 Ιανουαρίου⋅8:15 μμ στο Δημοτικό Θέατρο Άνδρου

” Επιχείρηση Αρκτική” 

Operation Arctic

Νορβηγική οικογενειακή ταινία | Έγχρ. | Διάρκεια: 87′ ,

σκηνοθεσία Γκρέτε Μπόε-Βαάλ

με τους: Kaisa Gurine Antonsen, Ida Leonora Valestrand Eike, Leonard Valestrand Eike .

Βασισμένη στο παιδικό βιβλίο του νορβηγού LeifHamre, η ταινία είναι μια σύγχρονη ιστορία περιπέτειας σε ένα απομονωμένο νησί στον Βόρειο Πόλο. Τρία αδέρφια- η 13χρονη Τζούλια και τα 8χρονα δίδυμα Ίντα και Σίντρε- από ένα τραγικό λάθος καταλήγουν στον Βόρειο Πόλο, χωρίς κανείς να ξέρει πού βρίσκονται και αντιμετωπίζουν με θάρρος και ευρηματικότητα επικίνδυνες καταστάσεις: άγρια ζώα, κρύο, χιονοθύελλες, έλλειψη τροφής και επικοινωνίας με τον κόσμο.

Αγγίζοντας περιβαλλοντικά ζητήματα, όπως η υπερθέρμανση του πλανήτη, και διαπροσωπικά, όπως οι οικογενειακές σχέσεις, η θεματική της ταινίας αφορά το κουράγιο, την ευελιξία και την ικανότητα των παιδιών να αντιμετωπίζουν άφοβα τον κόσμο και να ξεπερνούν τις δυσκολίες. Οι υπέροχες κινηματογραφικές εικόνες και αεροφωτογραφίες των φιόρδ, των αχανών παγωμένων αρκτικών τοπίων, των πολικών αρκούδων και του Βορείου Σέλας καθιστούν την ταινία δελεαστική για όλη την οικογένεια.

Η ταινία είναι κατάλληλη για παιδιά από 8 ετών και πάνω λόγω υποτίτλων στα ελληνικά.

Τρέηλερ ταινίας Επιχείρηση Αρκτική – Operatopm Arctic

Τρία αδέρφια, στην προσπάθειά τους να συναντήσουν τον πατέρα τους, ζουν μια μοναδική περιπέτεια με φόντο τα λευκά τοπία, την ανέγγιχτη φύση και τη σπάνια πανίδα της Αρκτικής. Ελάτε να ταξιδέψουμε μαζί στην επιβλητικής ομορφιάς φύση της Αρκτικής, μέσα από την πρεμιέρα της ταινίας "Επιχείρηση Αρκτική – Operation Arctic" CineDoc – Greece, αυτό το Σάββατο 20 Ιανουαρίου στις 15:30 στον κινηματογράφο Δαναό https://www.facebook.com/events/1641229219294470/Κάντε like για να κερδίσετε μία από τις 5 διπλές προσκλήσεις για την προβολή της ταινίας.

Gepostet von WWF Greece am Montag, 15. Januar 2018

 

Αφήστε ένα σχόλιο