Νέα

Ένα γεμάτο χειμωνιάτικο Σαββατόβραδο

Το να μη προλαβαίνουμε τις εκδηλώσεις της ημέρας το παθαίνουμε συνήθως τον Αύγουστο αλλά να που το πάθαμε και  το  χειμωνιάτικο Σαββατόβραδο 25/1/20.

 

Το πρώτο  γεγονός ήταν, νωρίς το απόγευμα, η πρώτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στην αίθουσα του Καϊρείου Λυκείου και μάλιστα ζωντανή στο ίντερνετ, που μπορεί μερικοί να την βρήκαν ήρεμη και ωραία  έως και πολύ ζωηρή στο τέλος, όμως  για τον Vanglouk  ήταν χαρμόσυνη, μιας και σταματά πια τις βιντεοσκοπήσεις και το μοντάζ  των συνεδριάσεων που ξεκίνησε “προσωρινά” το 2011.

Λίγο πιο μετά ο Φιλανθρωπικός Σύλλογος Αποικίων έχει τη κοπή της πίτας του στο κατάμεστο “Παραπόρτι…

Γεμάτο ήταν και στον Όρμο το γλυκισματοποιείον “Ο κρίνος” όπου έκοβε τη πίτα του ο Σύλλογος Γιαννισαίου “Η Αγριδιώτισσα”

 

Στη Μεσσαριά, καταχείμωνο, είχαμε τα εγκαίνια του καταστήματος ηλεκτρολογικού εξοπλισμού “the mark” της Μαργαρίτας Κασιδώνη

Στα ψηλά είχαμε τα σύννεφα βαμμένα κόκκινα από τη καθιερωμένη τέτοιο καιρό πυρκαγιά που προκλήθηκε μάλλον από αυτανάφλεξη των φρύγανων λόγω κλιματικής αλλαγής.

θα ακολούθησουν αναρτήσεις  ξεχωριστά….

 

1 Comment

  • Στην καρδιά του χειμώνα,φουντώνει μια φωτιά απο το πουθενά στην κορυφογραμμή,πάνω και κοντά στην βουρκωτή,απογευματινές ώρες, λίγο πριν σουρουπώσει.
    Εχει τρία διαφορετικά μέτωπα και μεγάλες διαστάσεις.
    Μυστήριο ?
    ΟΧΙ
    Καλώς μας ήρθαν οι ανεμογεννήτριες.
    Προετοιμάζεται το έδαφος και ετοιμάζεται το οδοιπορικό για την μεταφορά και εγκατάσταση τους.
    Εμεις κόβουμε συνεχώς πίτες, τις τελευταίες με φόντο την ανταύγεια απο την μεγάλη φωτιά,που ξέσπασε,κόντρα στις επικρατούσες χειμωνιάτικες θερμοκρασίες και συνθήκες.

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio