Νέα

Ο Σύλλογος Μεσσαριάς Κουμανής “ο Άγιος Ταξιάρχης”, η πίτα και τα νέα του

Αναμενόμενος ο πολύς κόσμος στη πίτα του Συλλόγου Μεσαριάς Κουμανής  στο Παρθεναγωγείο της Μεσσαριάς τη Κυριακή 26/1/20,  αναμενόμενα  τα νόστιμα και ασυνήθιστα για πίτες , κεράσματα που είχαν ετοιμάσει η Κατερίνα και 0 Γιώργος Γαρύφαλλος  μαζί με κυρίες του χωριού, άντε και αναμενόμενος και ο μπρούστουλας της Τάτας που μάθαμε από προηγούμενες παρόμοιες εκδηλώσεις, αυτό που δεν περίμενε ο κόσμος ήταν ότι θα συγκινηθεί τόσο πολύ με τη προβολή βίντεο, προσφορά του “Φώτο Άνδρος” με φωτογραφίες αγαπημένων προσώπων και στιγμών από τη ζωή της Μεσαριάς.

Ωραίο ήταν  και το νέο δια στόματος  Κατερίνας Ρεμούνδου, ότι ο σύλλογος θα διοργανώσει “Γιορτή της λύρας” με διαγωνισμό για τη μακρύτερη και  με παρασκευή πιάτων για τη νοστιμότερη αντριώτικη κολοκύθα.

Επίσης, το φασκόμηλο που συνόδεψε τον μπρούστουλα  ήταν προσφορά του Δημοσθένη Βαρούτη και το τυρί  που συνόδεψε το φασκὀμηλο, της Ιωάννας Λούβαρη.

Δώρο σε όλους ήταν το γούρι για το 2020 που φιλοτέχνησε η  Μίνα Κοκότη ( Παραπόρτι )

Τέλος τυχερές της βραδιάς η  Ευαγγελία Γαλανού και  η Αντωνία Γλυνού που κέρδισε στην κλήρωση μία  προπληρωμένη κάρτα, προσφορά  της Eurobank.

Αφήστε ένα σχόλιο