Νέα

Ανακοίνωση Δήμου Άνδρου για τις μετακινήσεις από και προς την Άνδρο.


Σε συνέχεια των κατεπειγόντων μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης κορωνοϊού και των σχετικών οδηγιών – συστάσεων των αρμόδιων Υπουργείων, του Ε.Ο.Δ.Υ. και των επιστημονικών ενώσεων (Π.Ι.Σ. κλπ) σας παρακαλώ, να περιορίσετε τις μετακινήσεις σας, από και προς την Άνδρο.
Ειδικότερα, παρακαλώ για την αποφυγή ταξιδιών όλων των ατόμων που ανήκουν στις ομάδες αυξημένου κινδύνου, δηλαδή άτομα με ηλικία άνω των 70 ετών ή οποιασδήποτε ηλικίας με υποκείμενα σοβαρά χρόνια νοσήματα (καρδιαγγειακά νοσήματα, σακχαρώδης διαβήτης, νοσήματα του αναπνευστικού) και άτομα με ανοσοκαταστολή.
«Η προσωπική ευθύνη, η ατομική πρωτοβουλία, η επίδειξη υπευθυνότητας από τον καθένα προσωπικά , αποτελεί τον μοναδικό αποτελεσματικό τρόπο για την μείωση του ρυθμού μετάδοσης του κορωνοϊού».

1 Comment

  • Όλα καλά και ωραία Αλλά το κυριότερο είναι οι ταξιδιώτες πρέπει να είναι προσεκτικοί και τα φεριμπότ πρέπει Να γίνεται απολύμανση σε κάθε λιμάνι σχεδόν να καθαρίζετε τραπέζια με ειδικό φάρμακο και να μένει το φάρμακο στο τραπέζι να μη το σκουπίζετε στεγνά η μόλυνση Μένει στον αέρα για πολλές ώρες σε κλειστό χώρο Στο σίδερο από πάνω μένει για πολλές ώρες
    Κάποιος που είναι άρρωστος να μην μπαίνει μέσα στο φεριμπότ
    Κι αν κάποιος δει κάποιον που είναι άρρωστος να το δηλώσει Ευθέως θζNy

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio