Νέα

To Andros Society of USA διοργανώνει ζωντανή μετάδοση της Λειτουργίας της Θεοσκεπάστου από το Port Jefferson, NY

“Αγαπητοί Ανδριώτες, επειδή δεν θα υπάρξει Θεία Λειτουργία για της Θεοσκεπάστου στην Άνδρο, το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου μας, Andros Society of USA, σε συνεργασία με τον Πατέρα Δημήτριο Καλογρίδη,  θα έχουν σε ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ τη Λειτουργία της Θεοσκεπάστου την Κυριακή 5 Απριλίου 2020, στις 10 το πρωί (ώρα ΝΥ) και 5μ.μ. (ΩΡΑ Ελλάδος) από την εκκλησία της Κοίμησης στο Port Jefferson της New York, απουσία εκλησιάσματος.

Ο διαδικτυακός σύνδεσμος θα δοθεί την Κυριακή το πρωί. Μια προσφορά του Andros Society of USA σε όλους τους Ανδριώτες σε όλο τον κόσμο.”

το Διοικητικό Συμβούλιο του  Andros Society of USA

 

Dear Andriotes, As you all know there is no Liturgy for Theoskepastou here in USA or in Andros. The Board of Andros Society arranged with Fr. Demetrios Kalogrides to have the Theoskepastou liturgy in LIVE STREAMING on Sunday April 5, 2020 at 10AM US Eastern Time and 5PM Greek Time. This is a service provided form Andros Society of USA to all Andriotes here in USA and in GREECE.Link will be available Sunday Morning.

https://www.facebook.com/watchparty/2702647129983290/?entry_source=PAGE_TIMELINE

 

2 Σχόλια

  • Μπράβο και συγχαρητήρια στον πρόεδρο και στο συμβούλιο του Andros society of USA Μια και δεν μπορούμε να παραβρεθούμε Προσωπικός στην θεία λειτουργία Παναγίας Θεοσκέπαστου Είναι ωραία να ακούσουμε την λειτουργία από το ίντερνετ
    Ευχόμεθα χρόνια πολλά σε όλους Ανδριώτες σε όλο τον κόσμο και σε όλους Τους χριστιανούς
    Ευχαριστούμε την Κινηματογραφική λέσχη Άνδρο για την ανακοίνωση θζ Ny

  • Μπράβο, αφού δεν μπορεί να πάει η Άνδρος στην Αμερική ( τηλεοπτικά ), τουλάχιστον ας έρθει η Αμερική στην Ανδρο

Αφήστε ένα σχόλιο