Νέα

Όπως ήρθε, έτσι έφυγε η παντόφλα από το λιμάνι του Γαυρίου

 

Τελικά την Τρίτη 26/5/2020, η παντόφλα “Παναγία Παραβουνιώτισσα” έφτασε στο λιμάνι του Γαυρίου στις 4  παρα δέκα το πρωί, ένστολους δεν είχε μέσα, μόνο μία μακριά νταλίκα που δεν προλάβαμε να δούμε τι είχε πάνω, ο καπτά Βασίλης μόλις είδε τόσο κόσμο μαζεμένο ούτε καν έριξε τη πόρτα , έκανε όπισθεν και έφυγε από κει πούρθε. Το παράξενο στην υπόθεση είναι που τέτοια ώρα φτάνουν τέτοια “νόμιμα” φορτία  και το παρήγορο που πάλι τέτοια ώρα και με ψιλόβροχο μαζεύτηκε τόσος κόσμος, απ’όλη την Άνδρο, στο λιμάνι. Φαίνεται ότι τώρα που ελευθερώθηκε η κυκλοφορία θα φάμε πολλές ώρες στο λιμάνι, γι’αυτό θα παρακαλούσα να μπει κανένα φως πιο πολύ, να βλεπόμαστε και να έχουμε καλύτερες λήψεις φωτογραφικές και κινηματογραφικές.  Ένα βίντεο αναμνηστικό από την επίσκεψη θα βγει μέσα στη μέρα.

7 Σχόλια

  • Της νύχτας τα καμώματα…γίνονται από σκοτεινούς τύπους που κάνουν βρώμικες δουλειές…σαν τα αιολικά…γιατί αν μετέφερε καλώδια για τις συνήθεις ανάγκες της ΔΕΗ, δεν είχε λόγους να φύγει αναυλα. Εκτός κι αν σκοπεύουν να αλλάξουν τα καλώδια στο καλλιβαρι κι οι παλιοανδριωτες δεν τους αφήνουμε. Θα συγχιζεται κι ο μπάρμπας που είχαν στείλει στην συνάντηση του Γαυρίου που δεν έπεισε κανέναν…σέρνονται κι εγκεφαλικά…τι κακό είναι αυτό…
    Και μια τελευταία απορία:
    Δεν υπήρχε φως λόγω έλλειψης στύλων ή ηταν σβηστοι;

  • Έφεραν ανταλλακτικά και καλώδια για το εργοστάσιο που έχουν διαλύσει στο μεγαλύτερο μέρος του και το καταργούν.
    Έφεραν ανταλλακτικά για τις ανεμογεννήτριες που δεν λειτουργούν καμμιά δεκαετία στο Καλλιβάρι.
    Υπάρχουν σε βίντεο και ρεπορτάζ έγκριτου και φίλα προσκείμενου στους αιολικούς δημοσιογράφου, οι δηλώσεις του εκπροσώπου της ΔΕΗ για την απομάκρυνση των Α/Γ από το Καλλιβάρι και κατάργηση αυτού του αιολικού πάρκου, όπως και για το οριστικό κλείσιμο της ΔΕΗ.
    Σοβαρή εταιρεία, με σοβαρά στελέχη, αξιόπιστοι συνομιλητές για φλέγοντα θέματα…..
    ΟΡΓΗ και ΓΕΛΙΟ προκαλούν.

  • Δηλαδή η παντόφλα (κάσαρο που λεμε στην Άνδρο) δεν μπορούσε να φέρει τα καλώδια και τα ανταλλακτικά για το εργοστάσιο της ΔΕΗ, στο λιμάνι της Χώρας κι έπρεπε να τα φέρουν μες στην μαύρη νύχτα στο Γαύριο. Τι λογικότερο και πρακτικότερο; Να ήταν και καμμιά βαποράρα……να το δικαιολογούσαν…..

  • ΠΗΡΕ ΠΟΔΙ Ο ΚΟΠΕΛΟΥΖΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΗΝΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Τώρα η είδηση στο tinostoday

  • Με λίγα λόγια η μηχανή αρχίζει να δουλεύει βλέπω Πιστεύω και εύχομαι να έχουμε καλά αποτελέσματα εάν συνεχίσει την κοινοποίηση του κόσμου Να είναι παρών Και ξάγρυπνή πάντοτε
    Καλά μια ερώτηση έχω να κάνω ο Δημάκος και Έπαρχος Ήταν παρών; Θζ Ny

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio