Νέα

Εγκρίθηκε σήμερα, 28/5/2020, η χρηματοδότηση του έργου “Επέκταση Δημοτικού Σχολειού Χώρας Άνδρου”

 

Εγκρίθηκε σήμερα 28/5/2020 η χρηματοδότηση του έργου “Επέκταση και Εκσυγχρονισμός Δημοτικού Σχολειού Χώρας Άνδρου”, μέσω των Ευρωπαϊκών πόρων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, από το ΕΣΠΑ 2014-2020. Το έργο είναι προϋπολογισμού 3.112.400,οο €. Η μελέτη και ωρίμανση του έργου έγινε από τον Δήμο μας, ενώ άμεσα θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες δημοπράτησής του. Ένα έργο που αφορά την παιδεία, τον βασικό πυλώνα για το μέλλον της Άνδρου έχει πάρει πλέον τον δρόμο της υλοποίησης. Ένα έργο που το περιμένει για πάνω από μια δεκαετία η Χώρα του Νησιού μας.
Θέλω να ευχαριστήσω:
– Τον κ. Γιαννούλη Καμπάνη ο οποίος χρηματοδότησε εξ ολοκλήρου από προσωπικούς του πόρους την μελέτη του έργου.
– Την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και προσωπικά τον κ. Γιώργο Χατζημάρκο για την στήριξη του στο αίτημα του Δήμου και εν τέλει για την απόφαση χρηματοδότησής του.
– Την διαχειριστική αρχή της Π.Ν.Α. για την άριστη συνεργασία με τον Δήμο μας
– Και τέλος, τους εργαζόμενους του Δήμου μας που συχνά κάτω από αντίξοες συνθήκες δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους για το Νησί μας. Με το βλέμμα στο μέλλον θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε εξασφαλίζοντας το καλύτερο δυνατό για όλους τους Ανδριώτες και κυρίως για την νεολαία της Άνδρου. Μέσα σε συνθήκες υγειονομικής και οικονομικής κρίσης συνεχίσαμε και θα συνεχίζουμε να δουλεύουμε δρομολογώντας έργα και δράσεις που θα δώσουν θέσεις εργασίας και μαζί διέξοδο σε χρόνια προβλήματα.

Ο Δήμαρχος Άνδρου
Δημήτρης Λοτσάρης

1 Comment

  • Είναι ωραίο να ακούμε και ευχάριστα νέα Για το νησί μας πιστεύω δήμαρχος να πράξει σωστά και γρήγορα να Να τελειώσει αυτό το έργο
    Και πιστεύω να πράξει σωστά για τα υπόλοιπα Προβλήματα του νησιού μας
    ΘζΕ Ny

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio