Νέα

Ένα απορριμματοφόρο στον Δήμο Άνδρου από τον Δήμο Βούλας

Ολοκληρώθηκε και τυπικά η διαδικασία της δωρεάν παραχώρησης ενός απορριμματοφόρου από τον Δήμο Βούλας – Βουλιαγμένης στον Δήμο μας. Η διάρκεια της παραχώρησης είναι τρίμηνη, από 15 Ιουνίου έως 15 Σεπτεμβρίου 2020.

Αντιμετωπίζεται έτσι η έντονη εποχικότητα που παρατηρείται στην Άνδρο, όπως άλλωστε και στα υπόλοιπα  Νησιά,  με την παραγωγή απορριμμάτων τους θερινούς μήνες σε σχέση με τον Χειμώνα.

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον Δήμαρχο Βούλας-Βουλιαγμένης Γρηγόρη Κωνσταντέλλο. Όλα τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου για την ομόφωνη απόφαση με την οποία εγκρίθηκε η παραχώρηση, καθώς και τον Αργυρή Παξινό για τον συντονισμό .

Να σημειωθεί ότι ένα από τα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος μας είναι ο απαρχαιωμένος μηχανολογικός εξοπλισμός καθαριότητας αφού τα τελευταία χρόνια δεν ενισχύθηκε καθόλου. Για τον λόγο αυτό ποσό 150.000,00€ με το οποίο έχει χρηματοδοτηθεί ο Δήμος μας, η απόφαση είναι να διοχετευθεί άμεσα για την αγορά 2 ελαφρώς μεταχειρισμένων απορριμματοφόρων. Οι σχετικές διαδικασίες θα ξεκινήσουν άμεσα.

 

 

Ο Δήμαρχος Άνδρου

Δημήτρης Λοτσάρης

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio